Çocuk tiyatrosu ''Buz Devri'' ile sona erdi

2016-1017 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın ilk döneminin tamamlanmasıyla birlikte Çerkezköy Belediyesi tarafından öğrencilere karne hediyesi olarak düzenlenen tiyatro şöleni dün itibariyle sona erdi. D

Çerkezköy 26.01.2017 19:42:00 0
Çocuk tiyatrosu

ÇOCUK TİYATROLARI SONA ERDİ

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından öğrencilere yönelik 4 farklı çocuk tiyatrosu sahnelendi. Pazartesi günü ‘’Canım Kardeşim’’ isimli müzikal oyun, Salı günü ‘’Minyonya Gezegeni’’, Çarşamba günü ‘’Köstebekgiller Masallar Diyarı’’ ve dün de ‘’Buz Devri’’ isimli tiyatro oyunlarına öğrencilerin katılımı yoğun oldu.

 

ÜCRETSİZ SERVİS KALDIRILDI

 

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenen çocuk tiyatrosu için Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerinde eğitim gören öğrenciler için ücretsiz servis kaldırılırken, son gün sahnelenen ‘’Buz Devri’’ isimli tiyatro oyununa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da katıldı. Öğrencilerle bir araya gelen Başkan Akay, “Yarı yıl tatilinde düzenlediğimiz 4 günlük tiyatro serüveni bugün sona eriyor ve oyunlarla sizleri mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere” ifadelerini kullandı.

 

ÖĞRENCİLERİ UNUTMADI

 

Zorlu bir eğitim döneminin ardından gelen yarıyıl tatili için öğrencileri unutmadıklarını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Çocuklarımız ve gençlerimiz eğitim öğretim dönemi boyunca tatlı bir yorgunluk yaşadı. Biz de öğrencilerimiz için yarıyıl süresince devam edecek bir program hazırladık. Umarım çok mutlu olurlar ve eğlenirler. Tüm öğrencilerimize mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili diliyorum” diye konuştu.

 

NUTUK ÜCRETSİZ OLARAK DAĞITILDI

 

Çerkezköy Belediyesi’nin düzenlediği Tiyatro Şöleni’ni izlemeye gelen çocuklara, Çerkezköy Belediyesi tarafından Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk adlı ölümsüz eseri de ücretsiz olarak dağıtıldı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10