FETÖ'nün dershanesi Milli Eğitim'e kazandırıldı

15 Temmuz darbe girişiminin ardından el konulan FEM dershanesi geçtiğimiz günlerde Diyanet İşlerine devredilirken, bu kararın ardından harekete geçen siyasiler Çerkezköy'de derslik açığı olduğu i?

Çerkezköy 27.01.2017 11:23:00 0
FETÖ

KAMUOYUNDA TARTIŞMALARA NEDEN OLMUŞTU

 

15 Temmuz darbe girişiminin ardından el konulan FEM dershanesi kısa bir süre önce Diyanet İşlerine devredilerek İlçe Müftülüğü’ne tahsis edilmişti. 6 katlı binanın İlçe Müftülüğü’ne tahsis edilmesi kamuoyunda büyük tartışmalara neden olmuş, binanın Çerkezköy’de derslik açığı bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devredilmesinin daha doğru bir karar olacağı ifade edilmişti.

 

ONAYI GELMEK ÜZERE

 

Dün katıldığı toplantıda basın mensuplarına bilgilendirmede bulunan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan, “FETÖ’den gelen kurumun onayını almak üzereyiz. Müsteşarımızın önünde ve imzası geldiği gibi Milli Eğitim Müdürlüğümüzün de hazırlıklarıyla birlikte inşallah ikinci dönem eğitime orada başlayacağız. Bu hayırlı günün hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum.” dedi.

 

BİR KATI OYUN ALANI OLACAK

 

FEM Dershanesi’ni Atatürk İlkokulu’nun kullanacağı öğrenilirken, yetkililer.“Atatürk İlkokulunda bin 200 öğrenci eğitim öğretim görüyor. Okul Müdürü, Okul Aile Birliği ve velilerin vereceği ortak karar doğrultusunda 1-2 ya da 3-4’üncü sınıflar oraya taşınacak. İkili eğitimi ortadan kaldırarak tekli eğitime geçeceğiz. Dershane çevresinde alan olmadığı için binanın bir katını da oyun alanına çevireceğiz.” şeklinde bilgi verdi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10