Tekirdağ Yıldız Erkekler Takımı yarı finallere hazırlanıyor

Balıkesir'de 13-15 Ocak tarihlerinde yapılan Anadolu Yıldızlar ligi şampiyonasında ligi 4. tamamlayarak yarı final müsabakalarına gitmeye hak kazanan Tekirdağ Yıldız erkekler takımı Manisa'da 16-19 ?

27.01.2017 20:39:00 0
Tekirdağ Yıldız Erkekler Takımı yarı finallere hazırlanıyor

HEDEFİMİZ İLK ÜÇE GİRMEK

 

Tekirdağ Taekwondo Yıldız Erkekler Takımı Antrenörü Vural Ayaz,Manisa’da yapılacak yıldızlar yarı Final müsabakalarında Tekirdağ’ı yine en iyi şekilde temsil edeceklerini  ve başarılı olacaklarına inandığını söyledi.Ayaz, “Yıldızlar yarı final müsabakaları bizim için önemli.Bu müsabakalarda başarılı olan sporcularımız final müsabakalarında oynamaya hak kazanacaklar. Hedefimiz takım halinde ilk üçe girmek. Final müsabakalarında da başarılı olan sporcularımız daha iyi yerlere gelmesi bakımından da önemli. Yarıfinalde mücadele edecek sporcularımızla her gün aralıksız olarak üç saat özel çalışma yapıyoruz. Bu çalışmalarımız yarı final müsabakalarına kadar devam edecek. Birkaç günde kamp yapacağız.”dedi.

 

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

 

Vural Ayaz, “Manisa’da 16-19 Şubat tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Teakwondo Yıldızlar yarı final müsabakalarında Tekirdağ’ı temsil edecek olan Yıldız Erkekler Taekwondo takımında  33 kiloda Hazar Emre Sel,37 kiloda Alperen Ayaz, 41 kiloda Abdülkadir Öztürk,49 kiloda Muammer uzun,53 kiloda Oğuz Tokgöz ve 61 kiloda Ozan Toytoğlu bulunuyor. Yıldız Erkekler takımımızın başarılı olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sporcularımız da başarıya kilitlendiler ve çok istekli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Amacımız yarı finalde de başarılı olmak ve ilk üçe girmeyi hedefliyoruz.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10