Kahve günleri ilgi görüyor

Çerkezköy Kent Konseyi'nin bir yıl önce ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak için başlattığı kahve günlerine ilçe kadınları ilgi gösteriyor. Çerkezköy Kent Konseyi Başk

Çerkezköy 27.01.2017 20:45:00 0
Kahve günleri ilgi görüyor

HER AY AKSATILMADAN SÜRDÜRÜYORUZ

 

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, Kent Konseyi Kurs salonunda düzenlenen kahve günlerinin her ay aralıksız olarak aksatılmadan sürdürüldüğünü belirterek, “İlçemizdeki dar gelirli ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için bir yıl önce kent Konseyimiz Kadın Meclisi tarafından başlatılan kahve günlerinde  içilen kahvelerden elde ettiğimiz yardımlarla bu güne kadar mahalle muhtarlarımızın mahallelerinde belirledikleri birçok ihtiyaç sahibi vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşıladık ve karşılamaya da devam ediyoruz.Önceki gün de gerçekleştirdiğimiz Ocak ayı kahve günümüze katılımın yoğun olmasından da mutluluk duyduk.”dedi.

 

TÜM İLÇE KADINLARIMIZIN KATILIMINI BEKLİYORUZ

 

Funda Serfiçe, “Her ay düzenli olarak sürdürdüğümüz kahve günlerine katılan bayanlarımız içtikleri her kahve için gönüllerinden ne kopuyorsa ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için oluşturduğumuz yardım kutusuna para atıyor ve bu toplanan paralar ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza çeşitli yiyecek maddeleri ile giysiler alıyoruz ve kendilerine ulaştırıyoruz. Kahve günlerimize duyarlılık göstererek katılan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza katkıda bulunan tüm bayanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu kahve günlerine her zaman tüm ilçe kadınlarımızın katılımını bekliyoruz.” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10