Alperen Ocakları'nda yeniden Macit dönemi

Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanlığı görevine yeniden getirilen Ahmet Macit, sancağı en iyi şekilde dalgalandıracağını ifade ederek, "Alperen Ocakları, insanlarımıza milletim deyip hiçbir Å

Çerkezköy 30.01.2017 19:46:00 0
Alperen Ocakları

SORUNLARLA BUGÜNDEN MÜCADELE ETMELİYİZ

 

Yeniden Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanlığı görevine atanan Ahmet Macit yeni yönetiminin oluşturmasının ardından yaptığı basın açıklamasında, “Çerkezköy'de yaşayan alperenler hem ülkenin hem de Çerkezköy’ün yarınlarına sahip çıkmak için sorunlarla bugünden mücadele etmemiz gerektiğini biliyoruz. Merhum liderlerimiz de bu uğurda mücadele ederek meşakkatli bir hayat sürerek bu uğurda şehit oldu.” ifadelerine yer verdi.

 

GELECEK SEÇİMLERİ DEĞİL GELECEK NESİLLERİ DÜŞÜNÜYORUZ

 

Macit, merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun bayrağını, hayallerini ve ideallerini yaşatmak için mücadele edeceklerini sözlerine ekleyerek, “Bizler Alperen Ocakları olarak bir elinde kuran bir elinde bilgisayar bu topraklara vatanım, bayrağımıza bayrağım ve insanlarımıza milletim deyip hiçbir şartta ayrıştırmayan,  gerektiğinde ülkesi, bayrağı ve tüm maneviyatımız için hiç düşünmeden canını feda edebilecek,  gelecek seçimleri değil gelecek nesilleri düşünen ve ona göre hareket eden gençlerin yetişeceği yerdir.” dedi.

 

SANCAĞI DALGALANDIRACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUM

 

Ahmet Macit konuşmasının sonunda ise, “Bu kutlu davada bu ağır yükü omuzlarımıza yükleyen Ocak Genel Merkezimize, BBP Tekirdağ İl Başkanımız Turan Demircan’a ve BBP Çerkezköy İlçe Başkanımız Yılmaz Bulut’a teşekkür ediyorum. Sancağı Allah nasip ettiği sürece dalgalandıracağımıza da söz veriyorum.” diye konuştu.

 

AHMET MACİT’İN YÖNETİMİNDE BULUNAN İSİMLER

 

Ahmet Macit'in başkanlığında oluşan Alperen Ocakları yönetiminde Muammer Akın, Ramazan Turgut ve Sercan Celayir Başkan yardımcılığı görevine getirilirken, yönetim kurulunda ise Mesut Işıksoy, Hüseyin Polat, Selami Dilki, Ramazan Kabarık, Serkan Akarslan, Yusuf Kalkan, Hasan Macit, Enes Bilgin, Enes Şahin, Mustafa Söğütlü, Yusuf Aktaş ve Muhammet Budak görev aldı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10