Uğur Okulları'ndan Çerkezköy'e okul kampüsü

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları bünyesindeki Uğur Okulları, 2017-2018 eğitim öğretim yılında Ortaokul ve Anadolu Lisesi bölümleriyle Çerkezköy'e açılacak.

Çerkezköy 30.01.2017 19:46:00 0
Uğur Okulları

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİLER

 

Bahçeşehir Uğur Eğitim kurumları kurucuları Cem Vural ve Esin Sezgin, Çerkezköy Uğur Okulları  Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal ve Ortaokul Müdürü Tuğba Zenginal ile birlikte dün saat 12.00’de Kafega Fırın Cafe Restaurant’ta düzenlediği basın toplantısında Bahşeşehir Eğitim kurumları bünyesindeki Çerkezköy Uğur Okulları’nın 2017-2018 eğitim öğretim yılında Ortraokul ve Anadolu Lisesi kampüsünü hizmete sunacağını belirttiler.

 

BAHÇEŞEHİR UĞUR EĞİTİM KURUMLARI ÇERKEZKÖY’DE

 

Bahçeşehir Eğitim Kurumları kurucularından Esin Sezgin Çerkezköy’de yapacakları okul kampüsü ile ilgili yaptığı açıklamasında, “Bahçeşehir Eğitim Kurumları, bünyesinde Uğur Okulları,Bahçeşehir Koleji ve Bahçeşehir Üniversitesi’ni barındıran eğitimde 49 yıllık bir deneyine sahip,Türkiye’nin dünya markası olmuş tek etiğim kurumudur.Açılacak yeni kampüsleriyle Türkiye genelinde yaklaşık 135 okulu bulunan Uğur Okulları, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında Ortaokul ve Anadolu Lisesi bölümleriyle Çerkezköy’de eğitime başlayacak.” dedi.

 

MİMARI YAPISIYLA SIRADIŞI BİR OKUL OLACAK

 

Ortaokul ve Anadolu Lisesi eğitim kampüsünün sıra dışı çok amaçlı bir eğitim kurumu olacağını söyleyen Sezgin,  “Yıldırım Beyazıt Mahallesi Barbaros caddesi N0:96-98 ‘de hizmete girecek Özel Çerkezköy Uğur Ortaokulu ve Özel Uğur Anadolu Lisesi, 28 derslikle hizmet verecek. Toplam 4 bin metrekarelik kapalı bir alan üzerinde eğitim verecek olan kampüsün bir dönüm de bahçesi bulunacak. Uğur Okulları bünyesinde kapalı spor salonu, basketbol sahası, konferans salonu,bilgisayar laboratuarı,fen bilimleri laboratuarı,resim ve müzik atölyeleri,bale ve dans salonu, kütüphane, yemekhane,hobi bahçesi ve güvenlik birimi bulunacaktır.Mimari yapısı ve iç tasarımlarıyla alışıla gelmişin dışında farklı bir konsepti olacak.Okul binasının yapımı devam etmekte olup, mayıs 2017’de tamamlanması planlanmaktadır.2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılında Çerkezköy’ün hizmetinde olacaktır.” diye konuştu.

 

ÇERKEZKÖY’DE BAŞARININ ADRESİ OLACAK

 

Sezgin, “Alanında uzman ,deneyimli idari ve öğretmen kadrosu,teknolojik alt yapısı ve donanımıyla,kaliteli ve disiplinli eğitim anlayışının Çerkezköy’deki adresi olacak. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının 49 yıllık deneyimi ve başarısı ile Uğur Okulları Çerkezköy’ün eğitiminde fark yaratacaktır.Uğur Okulları olarak hedefimiz,Atatürk ilke ve inkilapları ışığında,çok yönlü,donanımlı,araştıran,sorgulayan,milli değerlerine bağlı,vatan ve millet sevgisine sahip,özgüvenli,çevreye duyarlı,yabancı dili etkin kullanabilen,sporun ve sanatın en az bir dalında kendini geliştiren,mutlu ve kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştirmektir.Özel Çerkezköy Uğur Ortaokulları ve Anadolu Lisesi öğrencilerine,akademik ve bireysel gelişimi destekleyen,sınav başarısının yanında sosyal beceri de kazandıran kaliteli ve disiplinli eğitim verilecektir.”açıklamasında bulundu.

 

BAŞARIYA HAZIRLIYORUZ

 

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarına özgü olan ASDF eğitim modelleriyle öğrencilerin,akademik,sosyal duygusal ve fiziksel gelişimlerini hedeflediklerini söyleyen Sezgin açıklamasına şöyle devam etti: Akademik Kur Sistemi uygulamasıyla öğrencilere,temel akademik beceriler kazandırırken,doğru kariyer planlaması yapmaları sağlanacaktır.Deneyimli eğitmen kadrosu,farklı soru tipleri,zengin yayınlar ve deneme sınavları ile lise ve üniversiteye giriş sınavlarında üstün başarı hedefliyoruz. Türk ve yabancı öğretmenlerle yoğun bir yabancı dil eğitimi vererek okuma, yazma,dinleme ve konuşma becerileri kazandıracağız.Eğitici ve eğlenceli yurt içi ve yurt dışı gezileriyle öğrencilerimize vizyon kazandırmayı amaçlıyoruz.U-Dijital ile öğrenciler bilgiye 7/24 erişim sağlayacak.konu anlatım videoları ve soru çözüm videolarıyla kazandırırken ,sorgulayan ve düşünen bireyler yetiştireceğiz.Ortaokul öğrencileri için ,ASDF yaklaşım modeli,lise ön hazırlık programı,8. sınıflara özel TEOG hazırlık programı,kodlama eğitimi,Bilişsel Eğitim Sistemi(STEM),etkili ingilizce eğitimi programları uygulanacak olup,Uğur Okullarına özgü program ve sınav uygulamalarına de yer verilecektir.

 

Özellikle TEOG sınavı hazırlık sürecinde öğrenciler profesyonel ellerde sıkı bir çalışma kampına alınacaktır. Anadolu Lisesi öğrencileri için, Üniversite ön hazırlık programı,ADSF yaklaşım modeli,akademik kur sistemi,YGS,LYS hazırlık programları,ingilizce eğitimi, yurt dışı üniversite programları,yaz okulları,uygulamalı rehberlik hizmetleri  ve zengin içerikli bilişim ve teknoloji uygulama hizmetlerine yer verilecektir.

 

DEVLET DESTEĞİNDEN YARARLANMA FIRSATI

 

Sezgin’den sonra söz alan Başakşehir Uğur Eğitim Kurumları kurucularından Cem Vural da devlet desteğinden yararlanma fırsatı olduğunu belirterek, “Bilindiği gibi devlet 3 yıldır özel okulda okuyan öğrencilere eğitim öğretim desteği vermektedir. Uğur Okulları da devlet desteğinden yararlanan okullar arasında yer alıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ağustos ayında başlayacak olan teşvik başvuruları ile öğrencilerimiz de teşvikten yararlanma fırsatı elde edecektir.”dedi.

 

SINIFLAR 24 KİŞİLİK

 

Cem Vural, 28 derslikli olacak olan Ortaokul ve Anadolu Lisesi kampüsünde, sınıflarda 24 öğrencinin eğitim öğretim göreceğini,şu anda Türkiye genelinde Başakşehir Eğitim Kurumları bünyesindeki okulların Çerkezköy Eğitim Kampüsü ile birlikte  toplam 14 tanesinin kampüs olarak hizmet vereceğini, kurum bünyesinde 65 bin öğrencinin eğitim gördüğünü ve 5 binin üzerinde de öğretmenin görev yaptığı bilgisini verdi.

 

KAYIT OFİSİMİZ AÇILDI

 

Vural, “Okul yapımı devam ettiği için Özel Çerkezköy Uğur Ortaokulu Ve Anadolu Lisesi ile ilgili bilgi almak isteyenleri Gazi Osmanpaşa  mahallesi Fatih Caddesi No:4 adresindeki kayıt ofisimize bekliyoruz.”dedi.

 

UĞUR KABUL SINAVI (UKS)18-19 ŞUBAT 2017’DE YAPILACAK

 

Uğur kabul sınavı ile ilgili de bilgi veren Vural, ‘’18-19 Şubat 2017 tarihlerinde yapılacak olan Uğur kabul sınavına 4,5,6,7,9,10 ve 11.sınıf öğrencileri ücretsiz bir şekilde katılabilecek.Sınav başvuruları kayıt ofisimizden ve 0282 725 19 29 nolu  telefondan yapılacaktır.Öğrencilere sınavda gösterdikleri başarıya göre eğitim indirimi uygulanacaktır.2017-2018 eğitim ve öğretim yılında Ortaokul ve Anadolu Lisesi olarak eğitim verecek olan Uğur Okulları’nın şimdiden Çerkezköy’e ve ülkemize hayırlı olmasını  temenni ediyoruz.’’ diyerek açıklamasını noktaladı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10