İndirim anlaşması imzalandı

Çerkezköy Kent Konseyi, Çerkezköy'de faaliyet gösteren İrmet Hospital ile indirim anlaşması imzaladı. Dün saat 11.30 'da Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe ve İrmet Hospital MüÅ

Çerkezköy 31.01.2017 19:42:00 0
İndirim anlaşması imzalandı

ÜYELERİMİZ DE SAĞLIK İNDİRİMİNDEN AYRICALIKLI OLARAK YARARLANACAK

 

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe imza töreninde yaptığı konuşmada, “Çerkezköy Kent Konseyi olarak biz büyük bir camiayız. Şu anda Kent Konseyimizde kayıtlı 500 üyemiz bulunmaktadır. Üyelerimizin sağlık alanında da indirimli yararlanmalarını sağlamak için bugün ilçemize olduğu gibi tüm bölgemize ve ülkemize sağlık hizmeti veren Özel İrmet Hospital ile indirim protokolüne imza atıyoruz.Bundan böyle üyelerimiz rahatsızlandıklarında İrmet’e gittiklerinde ayrıcalıklı yani indirimli olarak sağlık hizmeti alacaklardır. Kent Konseyimize ve İrmet Hospital’a bu anlaşmamızın hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

 

İNSANLARIMIZIN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR

 

İrmet Hospital Müşteri ve Kurumsal pazarlama Sorumlusu Füsun Özcan ise “Çerkezköy Kent Konseyimizle daha öncede indirim anlaşması yapmıştık. Bugün ise yeni bir indirim anlaşmasına imza  atarak Kent Konseyi üyelerinin hastanemizde sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanmaları sağlanacaktır. İnsanlarımızın sağlığı bizim için önemlidir. Bu nedenle gerek ilçemizde gerekse bölgemizdeki kurum ve kuruluşları, sanayi kesimi ve sivil toplum kuruluşlarımızla indirim anlaşması yaparak insanlarımızın indirimli olarak sağlıktan faydalanmalarını sağlıyoruz. İmza altına aldığımız bu indirim anlaşmasının iki kuruma da hayırlı olmasını temenni ediyorum.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10