Bir destek de okul kıyafeti satıcılarından

Çerkezköy Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ''Bir Sınıf Donat Adını Yaşat'' kampanyası kapsamında Trakya Okul Kıyafetleri

Çerkezköy 31.01.2017 19:53:00 0
Bir destek de okul kıyafeti satıcılarından

BAĞIŞÇILARIN İSİMLERİ SINIFLARA VERİLDİ

 

18 Ocak tarihinde başlayan ‘’Bir Sınıf Donat Adını Yaşat’’ projesine destekler tüm hızıyla devam ediyor. 27 Ocak tarihinde yapılan tören ile Pakize Narin Anadolu Lisesi ve Raif Dinçkök Ortaokulu’na bağışçıların desteği ile yeni sıraları teslim edilerek, bağışçıların isimleri de sınıfların girişine asılmıştı.

 

KAMPANYAYA DESTE VERDİLER

 

Devam eden kampanya kapsamında Türkiye Okul Kıyafetleri Üreticileri Satıcıları Federasyonu Genel Sekreteri olan ve aynı zamanda Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği Başkanlığı görevini yürüten Yaşar Yılmaz, dernek üyeleri Egem Giyim işletmecisi Selim Arıkök ve Vize Giyim işletmecisi Atilla Dinç ile birlikte kampanyaya destek verdiler.

 

BİR SINIFI DONATTILAR

 

Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği üyeleri kampanyaya verdikleri destek ile Pakize Narin Anadolu Lisesi’nin bir sınıfını donattılar. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, verilen destekten dolayı dernek üyelerine teşekkürlerini iletti.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10