Karaağaç'a reva mı?

Yaklaşık 20 bine yakın insanın yaşadığı, düne kadar belde bugün ise Kapaklı'ya bağlı mahalle olan Karaağaç'ta sadece bir banka ATM'sinin bulunması vatandaşları çileden çık

Kapaklı 31.01.2017 20:15:00 0
Karaağaç

ATM KRİZİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

 

Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasıyla birlikte beldelikten çıkarak Kapaklı’nın mahallesi olan Karaağaç’ta ATM krizi yaşanıyor. Uğur Mumcu Caddesi eski Belediye binası önünde bulunan ve merkeze uzak olan ATM kimi zaman çalışırken, kimi zaman da çalışsa bile para çekilemediği öğrenildi.

 

MÜRACAATA BULUNDUM AMA HALA SES YOK

 

Konu hakkında açıklama yapan Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Çetin Özhan, “Yaklaşık 7 ay önce hem Kapaklı hem de Çerkezköy’de bulunan Ziraat Bankalarına giderek Karaağaç mahallesine ATM konulması yönünde müracaatta bulundum. Karaağaç işçi ve emekli kesiminin yoğun olduğu bir bölge olmasına rağmen kimseden ses çıkmadı.” ifadelerini kullandı.

 

KİMİ ZAMAN ÇALIŞIYOR KİMİ ZAMAN ÇALIŞMIYOR

 

Şifahen Denizbank Müdürü ile de görüştüğünü sözlerine ekleyen Özhan, “burada yaşayan birçok esnaf ATM’lerin gelmesi için kendi alanlarından yer vermeye hazırken hala bir ses çıkmıyor. Karaağaç’ın nüfusu 20 bine dayandı ve ağırlıklı işçi kesimi olduğu için her bankanın ATM’sini Karaağaç mahallesi kaldırır. Tek bir ATM’den başka banka kartı bulunan vatandaşlar para çekmek istedikleri esnada 12 TL fark kesiliyor. Diğer yandan bu ATM, zaman zaman çalışmıyor, kimi zaman da çalışsa da para vermiyor.” diye konuştu.

 

FARKLI BANKALARA DA AİT ATM İSTİYORLAR

 

Nüfusu yaklaşık 20 bin olan Karaağaç’ta bankamatik sorunu yaşayan vatandaşlar kimi zaman Kapaklı’ya kimi zaman da Çerkezköy’e gelerek banka işlemlerini gerçekleştirmek zorunda kalıyor. Çoğu esnaf ve vatandaş bu durumdan son derece rahatsız olduklarını ifade ederek, Karaağaç’a biran önce farklı bankalara ait ATM’lerin de konulması yönünde görüşlerini dile getirdiler.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10