Şampiyon Spor Kulübü, kulüplerle ortak çalışmalarına devam ediyor

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü taekwondo, karete, kick boks ve boks gibi kendi spor dallarında faaliyet gösteren spor kulüpleri ve kendi kulüp sporcuları ile birlikte ortak çalışma yapmaya devam ediyor.

1.02.2017 20:08:00 0
Şampiyon Spor Kulübü, kulüplerle ortak çalışmalarına devam ediyor

ORTAK ÇALIŞMA SPORUN KALKINMASI İÇİN ÖNEMLİ

 

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, aynı branşlarda faaliyet gösteren spor kulüplerinin zaman zaman birlikte çalışma yapmasının ülke sporunun kalkınması için önemli olduğunu belirterek, “Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak bir yıl önce ilçemizde kendi branşımızda faaliyet gösteren Güzel Spor Kulübü ile birlikte başlattığımız ortak çalışmamızı ilerleyen zamanlarda genişleterek bölgemizde faaliyet gösteren kulüpleri de çalışmalarımıza ortak ederek hem sporcuların yapacakları müsabakalarda çok daha iyi motive olmak ve hem de antremanlarda birbirlerine iyi örnek olmak için daha sıkı bir çalışma sergilemektedirler. Bu sporcularımızın aynı zamanda birbirlerini rakip görerek ben daha başarılı olurum ya da olacağım dercesine çalışma yapmalarının hem kendilerini daha iyi geliştirmeleri hem de ülke sporumuzun daha da ileriye gitmesi bakımından önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu ortak çalışmalardan kulüp sporcuları da oldukça memnun ve bizler bu çalışmalarımızı aralıksız olarak devam ettireceğiz.”ifadelerini kullandı.

 

 AYAZ TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, önceki gün spor kulüplerinde ağırladıkları ortak çalışmaya katılan kulüp antrenörlerine ve sporcularına teşekkür etti. Vural Ayaz, “Haftada bir bölgemizdeki spor kulüplerimizle yaptığımız ortak çalışmalarımızı önceki gün de İstanbul Bayrampasa Yıldızlar Spor Kulübü, Edirne Trakya Akademi Spor Kulübü, Çerkezköy Güzel Spor Kulübü, Kızılpınar Şampiyon Spor Kulübü ve Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak ortak antrenmanımızı yaptık.Kulüp Antrenörleri  Mahmut İlhan’a, Oğuz Güzel’e , Yusuf Satılmış’a ve Murat Tertibim’e ve sporcularına Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü adına şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10