Lidere baklava jesti

Süper Amatör Lig'in ilk yarısını 33 puanla lider tamamlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor takımı ikinci yarının ilk maçı olan Aşağı Sevindiklispor karşılaşmasının hazırlıklarÄ?

1.02.2017 20:08:00 0
Lidere baklava jesti

HAZIRLIKLARA DÜN BAŞLADILAR

 

Dün top başı yaparak Pazar günü oynanacak olan ikinci yarının ilk karşılaşması olan Aşağı Sevindiklispor hazırlıklarına başlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor günü tek antrenmanla tamamlandı. İlk yarının erteleme karşılaşmasında geçtiğimiz hafta sonu Kapaklıspor ile karşı karşıya gelen temsilcimiz elde ettiği 2-0’lık skorla karşılaşmadan galibiyetle ayrılırken, ilk devreyi de lider kapatmayı başarmıştı.

 

TATLI İKRAMINDA BULUNDU

 

Dün yapılan antrenman sonunda da Çerkezköy’ün tanınmış isimlerinden Onur Akman Endüstriyel Ürünleri Yöneticisi Erdi Akman, Mustafa Uğraş stadına gelerek antrenmanı izledi. Antrenman sonunda futbolcularla bir araya gelen Akman, oyuncuları tebrik etmesinin ardından kendilerine bir tepsi baklava ikramında bulundu.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Erdi Akman yaptığı açıklamada, “Futbolcu kardeşlerimiz ligin başından beri büyük bir özveri ile mücadele ederek ilk yarıyı lider tamamladılar. Kendilerini özverili mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. 1911 Çerkezköyspor’a tüm halkımızın sahip çıkarak destek vermeleri gerekiyor. Oyuncu arkadaşlarımızın üstün mücadeleleri sonucunda ligi şampiyon olarak tamamlayacağımızdan şüphem yok. Hepsine başarılar diliyorum.” dedi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10