O ATM'ler Karaağaç'a gelecek!

Dünkü gazetemizde manşetten verdiğimiz "Karaağaç'a reva mı?" başlıklı haberimizin ardından açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 9 bankaya yazı yazdıkların?

Kapaklı 1.02.2017 20:26:00 0
O ATM

HABERİMİZİN ARDINDAN BAŞKAN MANDALI’DAN AÇIKLAMA GELDİ

 

Karaağaç Mahallesi yaşayanlarının ATM isteklerini dünkü  gazetemizde manşetten vererek okuyucularımızla paylaşmıştık. “Karaağaç’a reva mı?” başlıklı haberimizin ardından açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Biz Belediye olarak ayrıca ilgili kurum müdürlüleri ile sözlü de görüşerek Karaağaç mahallemizdeki ATM ihtiyacını her ortamda dile getirdik.  Çalışan nüfus olarak bu kadar yoğun olan bir mahallemizde bir an önce ATM’lerin  konulması gerekmektedir” dedi.

 

O ATM’LER KARAAĞAÇ’A GELECEK

 

Mandalı konuşmasının sonunda ise, “Yazılarımızı tüm bankalarımıza yazdık. İlgili müdürlük merkezlerine yollayacaklarını ilettiler. Fakat hala daha bir sonuç alamadık.  Konuyu yakından takip etmeye devam edeceğim ve O ATM’ler Karaağaç’ımıza gelecek.” ifadelerini kullandı.

 

2017 YILI TAHMİNİ NÜFUS 115 BİN KİŞİ OLARAK DEĞERLENDİRİLİYOR

 

Garanti Bankası, İş Bankası, Türkiye Ekonomi Bankası, İNG Bank, Vakıfbank, Akbank, Şekerbank, Denizbank ve HSBC bankalarına dilekçe yazdıklarını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, dilekçelerinde şu ifadelere yer verdi: TÜİK verilerine göre Kapaklı İlçesi Türkiye nüfusu en hızlı artan ilçeler arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Türkiye nüfus artışı yüzde 13,30 iken bu oran ilçemizde yüzde 71’dir. Yine kilometre kareye düşen kişi sayısı Türkiye ortalamasında 101 kişi iken ilçemizde 460 kişidir. İlçemizin 2014 yılı verilerine göre nüfusu 92,003 kişidir. 2017 yılı tahmini nüfusun 115 bin kişi olduğu değerlendirilmektedir.

 

YERLERİ BELLİ DURUMDA

 

Mandalı dilekçenin sonunda ise, “Bu veriler doğrultusunda ilçemiz Karaağaç Mahallesinde ATM bulunmadığından Karaağaç Mahallesindeki vatandaşlarımızın ATM ihtiyacını karşılayabilmek adına Karaağaç Mahallesi 19 Mayıs caddesi üzerinde belediyemiz mülkiyetindeki ekli fotoğraftaki işyerlerine ATM kurulması durumunda 1 Ocak 2017 – 31 Aralık 2018 tarihleri arasında ATM işgal bedeli alınmayacak olup, ATM protokolü imzalanması talep edildiği taktirde diğer yıllar için Belediye Meclisince yıllık olarak belirlenen ve olan metrekare işgal bedeli esas alınacaktır.” ifadelerine yer verildi.

 

GELECEK CEVAP MERAKLA BEKLENİYOR

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandal’nın 9 bankaya yazdığı dilekçelere ne zaman cevap geleceği ve ne gibi bir uygulama yapılacağı merak konusu oldu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10