Ünal: Tohumluk ve gübre satışına başladık

S.S. 972 sayılı Çerkezköy yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nafis Ünal kooperatif olarak yeni yılda da koorperatif ortaklarına tohumluk ve gübre satışı yapmaya başlad

Çerkezköy 2.02.2017 21:56:00 0
Ünal: Tohumluk ve gübre satışına başladık

ÖDEMELER PEŞİN, KREDİLİ VE HASAT SONU OLMAK ÜZERE YAPILMAKTADIR

 

Başkan Nafis Ünal, “Kooperatifimizde olduğu gibi Trakya Birlik bünyesindeki tüm  tarım satış kooperatiflerinde tohumluk ve gübre satışları başlamış olup, her kooperatif ortaklarına tohumluk ve gübreyi peşin olarak,kredili olarak ya da hasat sonu ödemeli olarak yapmaktadır.Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi olarak bizler de  ortaklarımıza ayçicek ekiminde kullanılmak üzere tohumluk ve gübre satışlarımızı aynı şekilde yapıyoruz.”dedi.

 

KALİTELİ TOHUMLUK VE GÜBRE SATIŞI YAPIYORUZ

 

Ünal, “Kooperatifimizin her yıl satışını yaptığı tohumluk ve gübreler bu yılda kaliteli olduğu gibi verimi de yüksek olan tohumluk ve gübre çeşididir. Bu nedenle ortaklarımız her yıl ekecekleri tohumlukları ve gübreyi ortağı oldukları kooperatiflerden temin etmektedir. Kooperatif olarak piyasa altında olduğu gibi ortaklarımıza kolaylık sağlamış olmamız nedeniyle ve uzun vadeli ödemeler yapmış olmamızdan dolayı da ortaklarımız ödeme güçlüğü çekmiyor. Tohumluk ihtiyacı ve gübre ihtiyacı olan ortaklarımız ekecekleri yerlere göre ihtiyaçlarını kooperatifimize gelerek temin ediyor.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10