Ayaz: Hedefimiz Kick Boks'ta da başarı çıtamızı yükseltmek

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak Kick Boks sporunda da iddialı olduklarını belirterek, bu spor dalında da kısa zaman içinde çok daha baÅ?

5.02.2017 16:08:00 0
 Ayaz: Hedefimiz Kick Boks

KULÜBÜMÜZ KİCK BOKS’TA DA İDDİALI

 

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz,  Taekwondo sporunda başarıdan başarıya koşan kulüplerinin Kick Boks sporunda da aynı başarıyı yakalaması için çalıştıklarını söyledi. Ayaz, ‘’Kulübümüz Kick Boks’ta da iddialı bir kulüp.  Bu nedenle bu spor dalında da çıtamızı yükseltmek ve  taekwondoda olduğu gibi  bu spor dalında da daha başarılı olmayı hedefledik. Kulübümüz Kick Boks sporcularından Erhan Aslantepe ile önümüzdeki aylarda yapılacak şampiyonada madalya bekliyoruz. Kendisi çok hırslı bir sporcumuz. Çalışmalarına aksatmadan devam ediyor. Aynı zamanda yaşamına da çok dikkat ediyor. İnşallah onunla birlikte ilçemize ve ilimize madalya kazandıracağız.’’dedi.

 

SPORCULARIMIZI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIRLIYORUZ

 

Ayaz,  Türkiye Taekwondo ve Kick Boks şampiyonalarında başarılı olmak ve derece elde etmek için  sporcularının sıkı bir çalışma içinde olduklarını ve her bir sporcunun azimle çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, “Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak bu güne kadar katıldığımız turnuva ve şampiyonalarda ilçemiz ve ilimizi en iyi şekilde temsil ettik ve bundan böyle de aynı şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki ay yapılacak olan Türkiye Taekwondo ve Kick Boks şampiyonalarında da sporcularımızın derece yaparak ilk üçte yer alacaklarına inanıyorum. Şampiyona öncesi belirli zamanlarda da diğer kulüplerimiz ile birlikte sürdürdüğümüz ortak çalışmalarımız sporcularımız üzerinde çok olumlu oluyor. Bu çalışmalarımıza da devam ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

 

KİCK BOKS’TA ERHAN ASLAN TEPEDE İDDİALI PSORCULARIMIZDAN BİRİ

 

Türkiye şampiyonasında Kick Boks’ta Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü’nün iddialı sporcularından  birinin de Erhan Aslantepe olduğunu belirten Vural Ayaz, ‘’Kick Boks sporunda da kulübümüzde bir birinden yetenekli sporcularımız var. Yapılacak olan şampiyonada derece yapmak için çalışmalarını aksatmadan sürdürüyorlar. Bunlardan biri de Erhan Aslantepe adındaki sporcumuz. Bu sporcumuz önce hobi olsun diye başladı ve ilerleyen zamanlarda kendini tamamen bu spora adadı. Şimdi şampiyona için hazırlanıyor ve hedefi de başarılı olmak ve madalya kazanmak.” şeklinde konuştu.

 

GENÇLERİMİZİ SPOR YAPMAYA DAVET EDİYORUZ

 

Vural Ayaz, sporun her dalının önemli olduğunu ve spor yapanların daha sağlıklı olduğu gibi yaşamlarının da düzenli olduğunu kaydederek, “Spor yapan her şeyden önce sağlıklı kalır. Spor insan yaşamını  yemesinden içmesinden tam bir uyku alması gibi her şeyi ile düzenler; hem sağlıklı bir birey olur hem de ömrü uzun olur. Bu nedenle özellikle gençlerimizi spor yapmaları için kulübümüze davet ediyoruz.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10