Şampiyon Çerkezköy Doğanspor ilk mağlubiyetini aldı

Kötü hava koşulları nedeniyle ocak ayı içine ertelenen Tekirdağ birinci amatör lig 14. Hafta müsabakaları hafta sonu oynandı.

6.02.2017 19:39:00 0
Şampiyon Çerkezköy Doğanspor ilk mağlubiyetini aldı

NAMAĞLUP ÜNVANINA SON VERDİ

 

Erteleme maçını Vakıflar Güvenspor ile deplasmanda  oynayan Gurup lideri ve grubunda şampiyonluğunu önceki hafta ilan eden Çerkezköy Doğanspor Müsabakaya tutuk başladı. Ancak daha sonra hızını arttırsa da sahaya istediği oyunu bir türlü yansıtamadı. En yakın takipçisi ile aradaki puan farkının da beş olmasının rahatlığıyla sahada mücadele eden Çerkezköy Doğanspor, ilk yarıda fazla bir varlık gösteremedi. İkinci yarıda galip gelmek için mücadele etse de birçok gol pozisyonlarından yararlanamadı ve vakıflar Güvenspor rakibi şampiyon Çerkezköy Doğanspor’u 2-1 mağlup ederek şampiyon takımın namağlup ünvanına son verdi.

 

TALİHSİZ BİR YENİLGİ ALDIK

 

Maç sonunda açıklama yapan Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, “Lig başından bu yana namağlup lider olarak sürdürdüğümüz ve önceki haftada şampiyonluğumuzu garantilediğimiz ligde  erteleme maçında deplasmanda Vakıflar Güvenspor’a 2-1 mağlup olduk.Aslında galip geleceğimiz bir müsabaka olmasına rağmen oyuncularımız sahaya istenilen oyunu bir türlü yansıtamadı ve müdafada verdiğimiz iki açıkta da rakibimiz yakaladığı pozisyonları iyi değerlendirmesini bildi ve sahadan galip ayrılan taraf oldu. Bizde bu mağlubiyetle ilk yenilgimizi alarak namağlup ünvanımızaıda yitirmiş olduk. Amacımız sezonu namağlup şampiyon olarak tamamlamaktı. Ama futbol üç neticeli bir oyun olması nedeniyle her şey olabiliyor ve rehavete kapılmamak lazım. Bir anlık rahavet işte böyle mağlubiyet getiriyor. Şimdi son maçımıza bakacağız Çerkezköy derbisi olan grubumuzda düşme hattına inen Fevzipaşa karşısında mutlak galip gelerek ligi galibiyetle sonlandırmak istiyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10