Verdiğimiz tepkileri görememişler!

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, kısa bir süre önce CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer'in MHP hakkında yaptığı açıklamalara düzenlediği toplantı ile cevap verdi. Aydeniz yap

Çerkezköy 6.02.2017 19:45:00 0
Verdiğimiz tepkileri görememişler!

ÇIKACAK OLAN SONUCUN HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ

 

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz parti binasında yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz üzere son günlerde ülkemiz gündeminin büyük bir kısmını ‘Anayasa Değişikliği Yasa Tasarısı’ oluşturmaktadır.  Bu yasa tasarısı T.B.M.M. de referandum yeter sayısı ile kabul edilmiş ve büyük Tük Milletinin iradesine sunulmuştur. Son sözü millet söyleyecektir. Milliyetçi Hareket Partisinin mensupları olarak genel başkanımızın da her zaman ifade ettiği gibi halkın iradesine saygıdan ve demokrasiye bağlılıktan taviz vermeden referandumdan çıkacak olan her sonucun ülkemiz ve milletimiz için hayırlısı olmasını temenni ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi bu dönemde ayrışmalara, kutuplaşmalara, fitne tohumları ekip kargaşa bekleyenlere inat her zaman devletimizin ve milletimizin bekası için etik ve edep sınırları çerçevesinde ilkelerine ve ideallerine bağlı olarak çalışacaktır.” diye konuştu.

 

AYKIRI VE AYRIŞTIRICI ETKİ YAPMAKTADIR

 

‘’Son yıllarda yaşanan terör olayları, ekonomik sıkıntılar ve son olarak ta 15 Temmuz hain darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti Devletinin iç ve dış mihraklarca kıskaca alınmaya çalışıldığını göstermiştir diyerek’’ konuşmasına devam eden Aydeniz, ‘’Ülkemize kem gözle bakanların sayısı günden güne artmaktadır. Yapılan her müdahale ülkemizi ateş çemberine döndürmeye yöneliktir. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçelinin defaten belirttiği gibi ‘Önce Ülkem ve Milletim Sonra Partim ve Ben’ anlayışı doğrultusunda hareket eden Milliyetçi Hareketin mensupları olan bizler; her durumda ve her koşulda devletimizin ve milletimizin birlik ve beraberliğinin her şeyden daha önemli olduğunun bilincindeyiz. Fakat bu dönemde diğer siyasi partilerin yetkililerinin davranış ve söylemleri Yeni Kapı Ruhuna, milli birlik ve beraberliğimize aykırı ve ayrıştırıcı etki yapmaktadır.” dedi.

 

SEÇMENİMİZ ÜZERİNDE ALGI OLUŞTURMAYA ÇALIŞMIŞTIR

 

CHP Tekirdağ milletvekili Candan Yüceer’in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Milliyetçi Hareket Partisi mensupları için söylediklerinin kabul edilemez ve edep dışı olduğunu sözlerine ekleyen Ahmet Aydeniz, “Kendisi ziyaretleri esnasında basın mensuplarına ‘İstiklal Marşı'nın eleştirildiği, T.C ibaresinin resmi kurumlardan kaldırıldığı dönemlerde ülkücüler pasif kaldı. Devlet Bahçeli otofaji yapıyor yani kendi kendini bitiriyor. Kendisinin koltuk sevdası olabilir. Bu kadar mı değerlerinizden koptunuz?’ şeklinde talihsiz ve hadsiz açıklamalarda bulunmuştur. Ayrıca bir gün sonra katıldığı yerel bir radyodaki söyleşisinde Milliyetçi Hareket Partisi tabanının % 90 ının referandumda hayır oyu vereceğini söyleyerek Milliyetçi Ülkücü Harekete gönül vermiş seçmenimiz üzerinde bir algı oluşturmaya çalışmıştır.” ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10