Çocuk Meclisi önemli çalışmalara imza atacak

Çerkezköy Kent Konseyi Çocuk Meclisi Çalışma Grubu önceki gün Kent Konseyi çalışma odasında Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe başkanlığında gerçekleştirdiği toplantıda yeni dönemd

Çerkezköy 7.02.2017 20:24:00 0
Çocuk Meclisi önemli çalışmalara imza atacak

YENİ DÖNEMDE ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

 

Çerkezköy Kent Konseyi Çocuk Meclisi Çalışma Grubu Başkanı Emine Demir, “Çocuk Meclisi Çalışma Grubu olarak bu yeni dönem çalışmalarımızda hazırlayacağımız projelerle kentimize önemli katkı sağlayacağız. Bu nedenle bu yönde devamlı yaptığımız toplantılarımızda önce görüş alışverişi yapıyoruz sonra ne yapmamız gerekecek ise el birliğiyle o proje üzerinde yoğunluk sağlayarak birlikte onu hayata geçirmek için çalışma yapacağız.”dedi.

 

KENT KONSEYLERİNİN AYRILMAZ ÇALIŞMA GRUPLARIN

 

Çocuk Meclislerinin Kent Konseylerinin önemli çalışma gruplarından biri olduğunun söyleyen Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe de ‘’Geleceğimiz olan çocuklarımıza daha yaşanılabilir ülke bırakmanın yanı sıra onların fikirlerine önem vermek ve hayata geçirilmesinde ön ayak olmak ise onlara verdiğimiz değeri ve önemin göstergesi olduğunu düşüncesindeyim. Bu nedenle bizlerin göremediği ya da görüp de olumsuz bulduğu çalışmaların gelecekte önemli olacağını düşünerek onların projelerinin de ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Onların projelerinin hayata geçirilmesi demek kalkınmada ya da yenilikte onların da var olduğunu görmek demek. Katkı sağladıklarını görmek bizleri mutlu ediyor. Çocuk Meclisleri Kent Konseylerinin ayrılmaz önemli çalışma gruplarından biridir.’’ şeklinde konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10