Şoförler Odası ve Kooperatifler şikâyette güçbirliği oluşturdu

Tekirdağ'da korsan servislerden canı yanan servisçiler şikayette güç birliği oluşturdu. Tüm oda ve kooperatif başkanları Büyükşehir'in kapısını çalınca Başkan Albayrak, "Gerek

Tekirdağ 8.02.2017 20:25:00 0
Şoförler Odası ve Kooperatifler şikâyette güçbirliği oluşturdu

Ülke genelinde genellikle okul servislerinde ağırlık gösteren korsan taşımacılıktan mağdur olan yasal servisçiler çözümü şikayette güçbirliği yaparak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne şikayette buldu. İl geneli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odaları başkanları önce Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a konuk oldu. Albayrak’tan, “Gereken yapılacak” yanıtı alan heyet ardından UKOME Başkanı Hasan Bayram’a konuk olup şikayet ve beklentilerini bir bir anlattı.

 

ÖNCE ALBAYRAK SONRA BAYRAM İLE GÖRÜŞTÜLER

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As şahsıyla birlikte Çorlu,Süleymanpaşa,Saray,Hayrabolu,Malkara,Şarköy ve Marmara Ereğlisi’den mevkiidaşlarının ve kooperatif başkanlarının yer aldığı heyetin önce Kadir Albayrak’a konuk olduğunu aktardı. Mustafa As, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a servisçi esnafımızın sorunlarını ilettik.Albayrak’ta sorunların çözümü için çalışıldığını ve gerekenin yapılacağını ifade etti.Ardından UKOME Başkanımız Hasan Bayram’ı ziyaret ederek korsan araçların ve bölgeselliğe uymayan araçların Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri tarafından daha sıkı aralıklarla kontrol ve denetlenmesi konusunda taleplerimiz oldu”dedi.

 

EVRAK FAZLALIĞI GİDERİLMELİ

 

Temaslarında evrak fazlalığına ilişkin serzenişlerini de aktardıklarını kaydeden Başkan Mustafa As konuya dair şunları söyledi:  “Yol izin belgeleri için istenilen evrak listelerinde fazlalık gibi görülen evrakların bir an önce azaltılmasını, fuzuli evrak toplamanın gereksiz olduğunu ilettik.Personel ve öğrenci taşımacılığı yapan araçların yoğun olduğu Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerinde Büyükşehir binalarında bir bölüm oluşturulup hiç Tekirdağ’a gitmeden yol izin belgelerini ve tahakkuklarını alabilmesi için mutlaka bir çalışma yapılmasını istedik. Odamız yönetimi olarak ilerleyen günlerde şoför esnafımızdan tarafımıza ulaşacak sorun ve sıkıntıların bir an önce çözümü için tüm sorunları BüyükşehirBelediyesi ve UKOME’yeyine ileteceğimizin, çözümünün takipçisi olacağımızın üyelerimiz tarafından bilinmesini istiyoruz.”

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10