Çocuk Meclisi Yeni Projelere Başladı

Emine Demir başkanlığındaki Çerkezköy Kent Konseyi yeni dönem projelerine başladı. Meclis yönetimi Belediye Başkanı Vahap Akay'a konuk olup desteğinden ötürü teşekkür etti.

Çerkezköy 9.02.2017 20:12:00 0
Çocuk Meclisi Yeni Projelere Başladı

Çerkezköy Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Emine Demir, meclis yöneticileri ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a Çerkezköy Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi’ndeki çalışma ofisinde konuk oldu. Çocuk Meclisi Başkanı Emine Demir, meclise verdiği eksiksiz katkı ve destekten ötürü Başkan Akay’a teşekkür edip, “Çocuklarımızın projelerinin hayata geçirilmesinde verdiğiniz önem bizleri olduğu kadar çocuklarımızı da mutlu etmektedir. Bu yeni dönem de de yeni ve daha güzel projeler üreterek hayata geçirmeyi hedefliyoruz ve bu yönde çalışmalara başladık” dedi.

 

ONLARA YÖNELİK NE YAPSAK AZDIR

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da konuklarına nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür edip, “Kent konseyimizin tüm çalışma gruplarının projelerine katkı ve destek verdiğimiz gibi ayni şekilde çocuk meclisimizin proje ve çalışmalarına da ayni şekilde katkı ve destek veriyoruz ve desteklerimiz devam edecek. Özellikle şunu vurgulamak istiyorum. Çocuklarımız bizlerin ve ülkemizin geleceğidir. Onlara yönelik ne yapsak azdır.Bu günün küçükleri yarının büyükleri olacak ve aldıkları eğitimlerle ülke yönetiminin çeşitli kademelerinde görev yapacaklar.Onların her alanda çok daha iyi yetiştirilmesi konusunda hepimize büyük görevler düşmektedir. Çerkezköy Belediyesi olarak bu konuda bizlerde üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10