Bir destek de Pera Pastanesi'nden

Süper Amatör Lig temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor'a bir destek kahvaltısı da Pera Pastaneleri İşletmecisi Şahin Aktürk'ten geldi. Bugün deplasmanda Çorlu Gençlerbirliğispor takımı ile karşÄ

10.02.2017 19:29:00 0
Bir destek de Pera Pastanesi

MÜSABAKA BUGÜN OYNANACAK

 

Pera Pastaneleri işletmecisi Şahin Aktürk, temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’u kahvaltı programında ağırladı. Dün sabah 10.30’da düzenlenen kahvaltı programına 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Pazar günü oynanması gereken müsabaka, Çorlu Gençlerbirliğispor Kulübünün talebi doğrultusunda bugüne alındı.

 

DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Karşılaşma öncesinde 1911 Çerkezköyspor takımını konuk eden Şahin Aktürk, yaptığı açıklamada, “Süper Amatör Ligin namağlup lideri olan 1911 Çerkezköyspor’a herkes gibi bizler de elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Herkesin 1911 Çerkezköyspor takımına sahip çıkmasını isterim. İlk yarıda başarılı bir grafik çizen temsilcimiz, ikinci yarıda da inşallah bu performansını devam ettirerek herkesin özlemle beklediği BAL’a çıkmayı başarır. Tüm oyunculara başarılar diliyorum ve desteklerimiz devam edecek ” dedi.

 

BAL’A ÇIKACAĞIMIZA İNANCIMIZ TAM

 

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın ise yaptığı açıklamada, “Çerkezköy esnafının 1911 Çerkezköyspor takımına sahip çıkarak destek olmaları bizleri çok mutlu ediyor. Bizlere destek olan tüm futbolseverlere teşekkür ediyoruz. Bizlere olan inancı boşa çıkarmamak adına tüm futbolcularımız sahada ellerinden gelenin fazlasını yapmak için canla başla mücadele ediyorlar. Bu sezon ligi şampiyon olarak tamamlayarak BAL’a çıkacağımıza inanıyoruz. Bizlerin yanında olan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10