Kepenek kardeşler Avrupa şampiyonluğu için madalya mücadelesi yapacak

Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Sporcularından olan Milli taekwondocu sporcu kardeşler Kübra Kepenek ve Senanur Kepenek'in 4. Uluslararası Türkiye Taekwondo şampiyonasında madalya için mücadele edeceklerini be

10.02.2017 19:29:00 0
Kepenek kardeşler Avrupa şampiyonluğu için madalya mücadelesi yapacak

MİLLİ SPORCU KÜBRA KEPENEK 42 KİLODA GENÇLERDE MÜCADELE EDECEK

 

Bilal Güzel, “Bir Yıl İçinde 3 kez art arda Türkiye Şampiyonu olan Kübra Kepenek  4. Uluslararası Türkiye Taekwondo şampiyonasında bu yıl Gençlerde ilk kez kez mücadele ederek tecrübesini Turkish Open’de gösterecek. Bu şampiyon sporcumuzun  herhangi bir aksilik yaşanmaz ise bu şampiyonada da altın madalya kazanacağına inancım tam. Çünkü kendisi bu güne kadar bir çok turnuva ve şampiyonalara katıldı. Başarıları ve elde ettiği birinciliklerle Milli formayı giyen yani Milli olan bir sporcumuz olması dolayısıyla tecrübe sahibidir. Kübra Kepenek 42 kilogramda genç bayanlarda mücadele edecek; Pazar günü maça çıkacak.”dedi.

 

MİLLİ SPORCU SENANUR 29 KİLODA MÜCADELE EDECEK

 

Güzel, “Geçtiğimiz yıl  Türkiye şampiyonu olan  Kübra Kepenek’in kardeşi Senanur  Kepenek de  29 kiloda mücadele edecek olan Milli sporcumuz . Bu Milli sporcumuz da ablasının izinden emin adımlarla yükselişini istikrarlı şekilde sürdüren bir sporcumuz. Bu şampiyonada da ablası gibi onun da altın madalya kazanacağına inancım tamdır. İnşallah iki Milli sporcumuz da beklentilerimiz doğrultusunda başarılı olurlar ve madalya ile döneriz. Çünkü bu şampiyona ülkemizde önemli bir organizasyon ve tüm sporcular bu şampiyonaya çok iddialı şekilde bir hazırlık devresi geçirerek katılıyor. Bu nedenle müsabakaların bir hayli çekişmeli ve heyecana sahne olacağı aşikardır. Çerkezköy ve bölge halkımızdan isteğimiz bu şampiyonada da Milli sporcu kardeşlerimizin madalya kazanması için duacı olmasıdır.”dedi.

 

BİZLERE DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN BELEDİYE BAŞKANIMIZ VAHAP AKAY’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 

Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel şöyle devam etti: Çocuklarımızın Milli sporcu olmasında büyük katkısı ve desteği olan  Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a şahsım ve sporcularımız adına çok teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın her zaman sporcuya ve spora verdiği destekle ilçemizde sporun her dalının her geçen gün daha iyi yerlere geldiğini görüyoruz. Sanayi kenti olan ilçemizde sporda da başarıların art arda gelmesiyle spor dallarında da sesini büyük kitlelere ve uluslararası şampiyonalarda duyuran bir kent oldu. Belediye Başkanımız Akay’ın bizlere desteğini bu uluslararası alanlarda yapılan şampiyonalarda vermesi sporumuzun kalkınması yönünde verdiği önemin göstergesidir.Katkı ve destekleri için başkanımızdan Allah razı olsun.

 

İLÇE HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE DE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman ‘a da destekleri nedeniyle teşekkür eden Güzel, ‘’Gerek şahsen gerek kurum olarak sporcularımıza verdikleri destekler bizim için çok önemli. Her zaman destek vereceklerini belirtmeleri ve sporumuzun daha iyi yerlere gelmesi adına güzel bir olgudur. İlçemizde bu tür kurum ve kuruluşların artması halinde ilçe sporumuzun her branşının çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyoruz.’’sözleriyle konuşmasını noktaladı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10