Vezirköprülüler'den kaynaşma kahvaltısı

Kapaklı Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından önceki gün birlik, beraberlik ve kaynaşma kahvaltı programı düzenlendi.

Kapaklı 13.02.2017 20:18:00 0
Vezirköprülüler

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kahvaltı programı öncesinde İrfan Demir ve Karaağaç Merkez Cami Müezzini Mustafa Güler tarafından aziz şehitlerimiz için Yasin-i şerif okundu; hep birlikte edilen duanın ardından kahvaltı programına geçildi. Kahvaltı programında konuşan Kapaklı Vezirköprülüler Derneği Başkanı Adem Çil, birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısına katılan misafirlerine teşekkür etti ve görevi kısa süre önce devraldıklarını hatırlatarak, ‘’Dernek yönetimi olarak görevi devralalı kısa bir süre olmasına rağmen bizlere güvenen, destek veren tüm dostlarımıza, üyelerimize ve iş adamlarımıza ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.’’ dedi.

 

HEMŞERİ DERNEKLERİNİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Programa katılan Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, hemşeri derneklerinin Kapaklı için önemine dikkat çekerek, tüm hemşeri derneklerinin birlik ve beraberlik içersinde Kapaklı'nın ortak fayda ve menfaati etrafında kenetlenmesi gerektiğine işaret etti. Kapaklı'da yaşayan örf, adet, gelenek ve göreneklerini gelecek ayakta tutan hemşeri derneklerinin varlığını önemsediklerini kaydeden Sekmen, ‘’Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana hemşeri derneklerimize her zaman destek ve önem veriyoruz.’’ dedi. Sekmen, birlik ve beraberliği esas alarak başarılı işlere imza atan tüm hemşeri derneklerinin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

VEZİRKÖPRÜ’YÜ KAPKALI’DA TANITMAYA ÇABA SARF EDECEĞİZ

 

Sekmen’den sonra sözü tekrar alan Kapaklı Vezirköprülüler Derneği Başkanı Adem Çil, dernekçiliğin amaçlarından bir tanesinin de yardımlaşma ve dayanışmayı arttırmak olduğunu söyledi. Başkan Çil, ‘’Hemşehri Dernekçiliğin amaçlarından bir tanesi de düzenlemiş olduğu etkinliklerle üyelerin birbirlerini tanımasını sağlamak, dostlukları pekiştirmek, yardımlaşmayı ve dayanışmayı arttırmaktır. Bizler de dernek yönetimi olarak göreve gelir gelmez böyle bir kahvaltı programı düzenleyerek üyelerimizi bir araya getirmeyi amaç edindik. Önümüzdeki dönemlerde de düzenleyeceğimiz kültürel etkinliklerle, Vezirler Diyarı güzel şehrimiz Vezirköprü’yü gelenek ve görenekleriyle Kapaklı’da tanıtmaya çaba sarf edeceğiz. Dernek yönetimi olarak düşüncelerimiz arasında derneğimize bir dernek lokali kazandırma projemiz de var. Bu konuda tüm üyelerimizin öneri ve tavsiyelerini bekliyoruz.’’ diye konuştu.

 

BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYAÇ DUYDUĞUMUZ BİR DÖNEMİ YAŞIYORUZ

 

Son olarak ülkede yaşanan terör olaylarına değinen Çil, ‘’Ülke olarak oldukça zor günlerden geçiyoruz. Terör örgütleri ülkemize dört bir koldan saldırıyor. Şehit haberleri geliyor, analar ağlıyor, yüreğimiz dağlanıyor. Böyle bir ortamda ülke olarak en çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bir dönemi yaşıyoruz. Vatanını, bayrağını seven her Türk evladı gibi bizlere düşende birlik ve beraberlik içerisinde bu millete, bu devlete faydalı olabilmektir. Ben bu duygu ve düşüncelerle Vatanımızın birlik ve beraberliği için kahramanca şehit düşen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Hepinize katılımlarınız için tekrar teşekkür ediyor, Saygı ve selamlarımı sunuyorum.’’ sözleriyle konuşmasını noktaladı.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10