Sınav stresinden kurtulmanın püf noktaları

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu'nda üniversite sınavına hazırlanan ilçedeki lise son sınıf öğrencilere yönelik stres konferansı düzenlendi. Üç oturumda gerçekleştirilen ko

Çerkezköy 13.02.2017 20:45:00 0
Sınav stresinden kurtulmanın püf noktaları

SINAV HEYECANIYLA BAŞ ETME YOLLARI ANLATILDI

 

Çerkezköy OSB Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa Çerkezköy İlçe Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Şube Müdürleri, Halk Eğitim Merkezi yetkilileri ve konferansa davetli olan liselerin idarecilerinin yanı sıra yaklaşık 2 bin 500 lise son sınıf öğrencisi katıldı. Doğu Akdeniz Üniversitesi Türkiye Eğitim Danışmanı, Eğitimci Yazar, TRT Eğitim Editörü Süleyman Beledioğlu tarafından 3 seans halinde verilen konferansta üniversite sınavlarına girecek olan lise son sınıf öğrencilerine stres ve heyecandan kurtulmalarının yolları anlatıldı.

 

BELEDİOĞLU’NA İMZALI HEDİYE

 

Konferansta konuşma yapan Halk Eğitim Merkezi idarecilerinden Güllü Polatcan Kazak ise konuk olan tüm öğrencilerin anlatılanları aklında tutması ve heyecanlanmamaları gerektiğini söyledi. Konferansta Çerkezköy İlçe Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş tarafından Eğitimci Yazar Süleyman Beledioğlu'na Fatih Bakıcı imzalı bir hediye takdim edildi.

 

VELİLERE İÇİN SEMİNER DÜZENLENDİ

 

Buradaki konferansın ardından akşam saat 19.00'da sınava girecek olan öğrencilerin velileri için bir seminer düzenlendi. Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi'nde verilen seminerde, sınava girecek olan öğrencilere velilerin tutumlarının nasıl olması gerektiği yönünde bilgiler verildi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10