13 çift nikah için Sevgililer Günü'nü tercih etti

Son yıllarda nikah tarihlerinin akılda daha kolay kalması ya da anlamını daha da güçlendirmek için çiftler, evlilik tarihlerini özel günlere denk getirmeye çalışıyor. Bu kapsamda Çerkezköy'de 13 ?

Çerkezköy 13.02.2017 20:46:00 0
13 çift nikah için Sevgililer Günü

13 ÇİFTİN NİKAHI KIYILACAK

 

Nikah tarihinin anlamını güçlendirmek isteyen 13 çiftin bugün nikahları kıyılacak. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel olarak Çerkezköy Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne başvuruda bulunan Gizem Sönmez-Fethi Şenel, Behiye Gökçe Açıkbaş-Murat Devirek, Arzu Özbek-Selahittin Taktak, Binnur Osman İsmail-Levent Şen, Serap Yenilli-Seyit Deniz, Öznur Urun-Zafer Limun, Yeter Beyret-Sami Örs, Tuğba Cevher-Yasin Mekikçi, Merve Güneş-Mehmet Saki Adıgüzel, Remziye Kaya-Ramazan Yardımcı, Ezgi Engirli-Hakan Doğan Ercan, Çınar Alagöz-Gökhan Demir ve Tuğba Bayal-Coşkun Karakaş çiftinin nikahları kıyılacak.

 

ÇİFTLERE MUTLULUKLAR DİLEDİ

 

Bugüne özel olarak nikahları kıyılacak olan 13 çiftin nikah törenlerinin Çerkezköy Kent Konseyi Binası’nda yapılacağı öğrenildi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bu özel günde dünya evine giren çiftlere bir ömür boyu mutluluklar temennisinde bulundu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10