Otogardan Çıkış Var. Kaçış Yok

Çerkezköy Şehirlerarası Otobüs Terminali, 28 güvenlik kamerasıyla kontrol altında. Kimileri 360 derece görüş açısına kamera olası her adli olayı her noktada kayıt altına alacak.

Çerkezköy 13.02.2017 20:49:00 0
Otogardan Çıkış Var. Kaçış Yok

ÇerkezköyŞehirlerarası Otobüs Terminali’nde bir süre önce başlayan güvenlik kameraları takım işlemlerinin tamamlandığı öğrenildi. Otogarın dört bir yanını 7/24 kontrol altında tutacak ve daha güvenli olmasını sağlayacak olan kameraların takılması otobüs işletmecileri arasında olduğu kadar vatandaşlar tarafından da büyük bir memnunlukla karşılandı.

 

DAHA GÜVENLİ OLDU

 

Yetkililer Tekirdağ’da il genelindeki otobüs terminallerinin takılan kameralarla daha güvenlikli hale getirildiğini belirterek, “İl genelimizdeki tüm otogarlarımızda güvenlik birimleri bulunuyor.Ancak otogarın her acıdan iç ve dış mekânlarınında daha güvenlikli olmasını sağlamak için iç ve dış mekânlarına, giriş çıkışlarına güvenlik kameraları koyarak daha da güvenlikli hale getirdik” dedi.

 

ÇERKEZKÖY’E 28 KAMERA

 

Yetkililer Çerkezköy Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne 28 güvenlik kamerası takıldığınıkaydederek şunları söyledi: “Sanayi kenti olan Çerkezköy ilçemizde otobüs terminalinindaha güvenlikli olmasını sağlamak için kameraların montajı yapıldı. Bazı kameraların 360 derecelik görüş açısı olması dolayısıyla her hangi bir olayda kimsenin kaçarı olmayacak. Kameralarımız her şeyi çok güzel görüntüleyerek kaydediyor.Otogarlarımızın güvenlikli olması hem vatandaşlarımız hemde otobüs firmaları acısından önemli olduğu gibi o kentin güvenliğine de büyük katkı sağlayacağı için önemlidir.”

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10