Önce Bir Kişi Sonra Çok Kişi Ölümden Döndü

Çerkezköy – Kapaklı Yolu üzerinde LPG'li bir otomobil karşı şeride geçince sürücüsü ölümden döndü. Hurdaya dönen araçtaki LPG gazı sızıntısı da ekiplerin müdahalesi ile

Çerkezköy 14.02.2017 21:45:00 0
Önce Bir Kişi Sonra Çok Kişi Ölümden Döndü

Çerkezköy-Kapaklı yolu Sivrioğlu Petrol önünde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Buzlanan yolda direksiyon hâkimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü Yalçın Çakır’ın kullandığı araç kullanılamaz hale gelirken, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı araçtan çıkarılarak Özel İrmet Hastanesi’ne kaldırıldı. Öte yandan aracın trafiğe kış lastiğe ile çıktığı öğrenildi. Kazanın ardından Çerkezköy OSB ekiplerince yolda tuzlama çalışması yapıldı.

 

TERS ŞERİDE GEÇEREK TIR İLE ÇARPIŞTI

 

Önceki akşam saat 20.00 sularında meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kaza iddiaya göre şu şekilde gelişti; Çerkezköy’den Kapaklı istikametine aracı ile seyir halinde olan Yalçın Çakır, buzlanan yolda direksiyon hâkimiyetini kaybedince önce orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle ters şeride giren Çakır, Kapaklı’dan Çerkezköy istikametine seyir halinde olan Hüseyin Çelik’in idaresinde ki TIR ile çarpıştı.

 

TEDAVİ ALTINA ALINDI

 

Yalçın Çakır çarpışmanın etkisiyle kullandığı aracın içinde sıkışırken, kaza mahalline kısa bir süre içinde intikal eden Çerkezköy OSB ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda araç içinden çıkarıldı. 112 Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Özel İrmet Hastanesine kaldırılan Çakır, tedavi altına alındı.

 

LPG SIKINTISI PANİK YARATTI

 

Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından araç sürücüsü Yalçın Çakır’ın sol ayağında kırık olduğu öğrenilirken, vücudunun çeşitli bölgelerinde de kazaya bağlı yaraların olduğu ifade edildi. Kazanın ardından araç yolu kısa bir süreliğine trafiğe kapatılırken, hurdaya dönen araçtan sızan LPG gazı da kısa süreliğine paniğe neden oldu. İtfaiye ekipleri yaptıkları çalışmaların ardından aracın gaz bağlantılarını kesmeyi başardı.

 

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

 

Hurdaya dönen aracın kaza mahallinden çekici vasıtasıyla kaldırılmasının ardından araç yolu yeniden trafiğe açılırken, TIR sürücüsü Hüseyin Çelik de ifadesi alınmak üzere Gazi Polis Merkezi’ne götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan Yalçın Çakır’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Kaza haberini alan Çakır’ın ailesi ve yakınları hastaneye akın ederken biran olsun kendisini yalnız bırakmadılar.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10