Çerkezköy'lü ultrAslanlar kahvaltıda buluştu

ultrAslan Çerkezköy ve ultrAslan lise Çerkezköy'ün birlikte düzenlediği geleneksel 1.kahvaltı organizasyonunda Galatasaray'lı taraftarlar bir araya geldi.

14.02.2017 22:59:00 0
Çerkezköy

“KÜLTÜRÜ YAŞATACAĞIZ”

 

Düzenlenen tanışma – kaynaşma kahvaltısında yaklaşık 50 kişilik Ultraslan taraftarı Enesoğlu Pastanesinde bir araya geldi. Nezih mekanda, keyifli bir şekilde gerçekleştirilen kahvaltı sırasında, Ultraslan’ın en sevdiği Galatasaray Marşları çalınarak, hep birlikte söylendi. Çerkezköy ultrAslan temsilcisi Caner Can’ın bir konuşma yaptığı kahvaltı sonunda, bu tür etkinliklerde bir araya gelerek Ultraslan kültürünü yaşatacaklarını belirtti. 

 

“GÖREVİ ERCAN YILMAZ’A BIRAKACAĞIM”

 

Can “ Kemik tayfa ve lise tayfamız ile düzenlemiş olduğumuz bu organizasyon birlikteliğimizin ve bundan sonraki yapacağımız diğer organizasyonların da başlangıcı olacaktır. Ben artik biraz daha arka planda kalıp bu görevi genç kardeşimiz Ercan Yılmaz’a bırakacağım. Kahvaltı organizasyonuna katılan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“YAŞASIN ULTASLAN”

 

Kahvaltıda konuşan Ercan Yılmaz “ Galatasaray tribününü bu kadar sevmemde büyük emeği olduğunu düşündüğüm Caner abimizin bana layık gördüğü bu görevi elimizden geldiğince en iyi şekilde yapmak için uğraşacağımıza söz veriyorum. Amacımız  ultrAslan Çerkezköy varlığını gerek yapacagımız organazsyonlarda gerek etkinliklerde hissettirmek ve elimizden gelenin en güzelini yapmak için çaba sarf edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Yaşasın Galatasaray, yaşasın tam bağımsız ultrAslan” diyerek sözlerini tamamladı. Kahvaltı sonunda hatıra fotoğrafı çektirilerek etkinlik sona erdi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10