Hem ziyaret hem davet

Kapaklı Ordulular Derneği Başkanı Murat Soytürk ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri  dün Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı ziyaret ederek 26 Şubat Pazar günü 12:30-17:00 saatleri ara

Kapaklı 15.02.2017 20:33:00 0
Hem ziyaret hem davet

TÜM VATANDAŞLAR DAVETLİ

 

Kapaklı Ordulular Derneği önünde gerçekleştirilecek olan etkinliğe sadece Karadenizlileri değil, tüm vatandaşları davet ettiklerini dile getiren Kapaklı Ordulular Dernek Başkanı Murat Soytürk , “Biz Karadenizimizin sofrasını, hamsisini, sıcaklığını herkese açmak, ekmeğimizi, yemeğimizi herkesle paylaşmak adına bu yıl şölenimizin 4.sünü Kapaklı'da düzenlemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Hedefimiz; her yıl olduğu gibi bu yıl da barış, huzur ve beraberlik. Sadece Karadenizlileri değil, Kapaklı'da  yaşayan tüm vatandaşlarımızı bu güzel şölenimize bekliyoruz.” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyarette konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise ziyaret ve davet için teşekkür ederek, ‘’Ben de sizlerin huzurunda tüm halkımızı bu anlamlı ve güzel etkinliğimize davet ediyorum. Bu güzel etkinlikte siz değerli Ordulu kardeşlerimiz ile bir arada olmaktan ben de ayrı mutluluk duyacağım. Şenliğimizin düzenlenmesinde emeği geçen katkıda bulunan herkese de ayrıca teşekkür ediyorum.‘’dedi.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10