Askerin dikkati hırsızlığı aydınlattı

Bir firmaya ait olduğu öğrenilen 59 UY ... plakalı motosikleti çalan zanlılar, askerlerin dikkati sayesinde yakayı ele verdi. Çaldıkları motosikletin plakasını Garnizon Komutanlığı'nın yanındaki b

Çerkezköy 19.02.2017 20:15:00 0
Askerin dikkati hırsızlığı aydınlattı

DURUMU ASKERLER FARK ETTİ

 

Dün saat 11.30 sularında meydana gelen olayda çalınan 59 UY ... plakalı motosikletin bulunmasında Garnizon Komutanlığı’nda görevli askerlerin büyük katkısı oldu. İddiaya göre bir firmaya ait olduğu öğrenilen 59 UY ... plakalı motosiklet Cumartesi gecesi çalındı. Motosikletin çalındığını sabah olunca fark eden firma yetkilisi durumu emniyet güçlerine bildirdi.

 

PLAKASINI TOPRAĞA GÖMMEYE ÇALIŞIRKEN YAKALANDILAR

 

3.Zırhlı Tugay Komutanlığı yanında bulunan boş bir araziye bir şey gömüldüğünü gören askerler, şahıslardan ikisini yakalayarak durumu emniyet güçlerine bildirdi. Olay yerine gelen emniyet güçleri Adem I. ile Onur G’yi gözaltına alırken, zanlıların çaldıkları motosiklet plakasını toprağa gömmeye çalıştıkları öğrenildi.

 

HIRSIZLIKTAN ARANIYOR

 

Son anda askerler tarafından fark edilen şahıslar ifadeleri alınmak üzere Gazi Polis Merkezi’ne götürülürken, motosikleti çalmadıklarını, çalan kişinin ise olay yerinden kaçan Alper M. olduğunu iddia ettiler. Alper M’nin son 15 gün içinde birçok motosiklet çalma olayına karıştığı ve her yerde arandığı öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.  

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10