U-19 Liginde Çerkezköy derbisini  Çerkezköy Doğanspor kazandı

Cumartesi günü Veliköy stadında Tekirdağ U-19 ligi D Grubunun Çerkezköy Derbisinde Çerkezköy Doğanspor U-19 Takımı  1911 Çerkezköyspor U-19  Takımı ile puan mücadelesi yaptı.

20.02.2017 19:19:00 0
U-19 Liginde Çerkezköy derbisini  Çerkezköy Doğanspor kazandı

HEYECAN HAD SAFHADA İDİ

 

Müsabakaya iki takım da hızlı bir başlangıç yaparak gol aramaya başladı. Müsabakanın 10. dakikasına kadar iki takım da zaman zaman atak zaman zaman da temkinli bir futbol sergiledi. Müsabakanın 10. dakikasında Çerkezköy Doğanspor U-19 takımının başarılı isimlerinden Cengiz uzaktan kaleyi iyi gördü ve sert bir vuruşla topu filelere gönderdi; takımını 1-0 öne geçirdi.1-0 yenik duruma düşen 1911 Çerkezköyspor da kısa bir süre panikledikten sonra toparlandı ve rakip kalede gol aramaya başladı. Çerkezköy Doğanspor U-19 Takımı iyi savunma yaparak rakibine gol izni vermedi.  Ancak 15 dakika yeni dolmuştu ki hiç beklenmedik anda 1911 Çerkezköyspor U-19 takımından sefer takımına bir gol kazandırdı ve maçta 1-1’lik eşitliği sağladı. Bu golden sonrada da iki ekip de gol arayışlarını sürdürdüğü bir sırada rakip oyuncudan topu kaparak iyi saklayan Doğansporlu Yasin iki rakip oyuncuyu çalımlayarak kaleci ile karşı karşıya kaldı ve topu kalecinin solundan filelere göndererek takımını 2-1 öne geçirdi. İlk yarı Çerkezköy Doğanspor’un 2-1 üstünlüğünde sona erdi.

 

ÇERKEZKÖY DOĞANSPOR U-19 SAHADAN 3-2 GALİP AYRILDI

 

İkinci yarıya da hızlı başlayan ekiplerin mücadelesi yine heyecana sahne oldu ve gençlerin ortaya koyduğu güzel oyun az sayıda maçı izleyen sporseverler tarafından takdirle karşılandı. İkinci devrenin 60.dakikası oynandığı sırada 1911 Çerkezköyspor bir gol daha atarak durumu 2-2’ye getirdi. Bu golden sonra ataklarını iyice sıklaştıran ve rakibine nefes aldırmayan Çerkezköy Doğanspor U-19 Takımı sahadan mutlak galip ayrılmak için rakip kalede devamlı gol aramaya başladı ve takımına ilk golü kazandıran Cengiz maçın 78. dakikasında kullandığı firikik atışını gole çevirdi ve takımını 3-2 öne geçiren golü kaydetti. 3-2 yenik duruma düşen 1911 Çerkezköyspor  U-19 takımı en azından eşitliği sağlamak için çaba harcasa da Çerkezköy Doğanspor U-19 Takımı gole izin vermedi ve son dakikalarda da iki mutlak gol pazisyonundan yararlanamayınca sahadan 3-2 galip ayrılarak  altın değerinde üç puanı hanesine yazdırdı.

 

YEMEK DÜNYASI FUTBOLCULARA KAHVALTI VERDİ

 

Maç öncesi Yemek Dünyası Sahibi Hayrettin Dağ, Yemek Dünyasında Çerkezköy Doğanspor U-19 Takım oyuncularına ve Kulüp yöneticilerine kahvaltı verdi. Oldukça neşeli geçen kahvaltı programında Çerkezköy Doğanspor Kulübü Asbaşkanı Sabri Asbaş U-19 liginde Çerkezköy derbisi olan 1911 Çerkezköyspor U-19 maçında alacakları galibiyeti Yemek Dünyasına hediye edeceklerini söyledi. Asbaş yemek için de yönetim kurulu ve futbolcular adına Hayrettin Dağ’a kahvaltı için teşekkür etti. Sabri Asbaş, “İlçemizde spora gönül vermiş ve sporun kalkınmasında imkanları nispetinde katkı ve destek sağlayan iş adamlarımızdan olan Hayrettin Dağ’a ve ekibine bugün genç takımımıza verdiği kahvaltı için çok teşekkür ediyoruz. Onların bu yöndeki destek ve katkılarnını sporumuz için de önemli olduğunu düşünüyorum. Bugün takımımızın elde edeceği galibiyeti de Yemek Dünyamıza bağışlayacağız.’’ dedi. Yemek Dünyası Sahibi Hayrettin Dağ ise, ‘’Gönlümüz sizlerin galip gelmesi tarafından ve duacı olacağız.”dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10