Vali Ceylan yaralı askerleri ziyaret etti

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Suriye'nin El Bab bölgesinde DEAŞ militanlarının açtığı havan saldırısı sonucu vücuduna aldığı 18 şarapnel parçası ile yaralanan Yasir Kaplan ve yine aynı şekild

Çerkezköy 20.02.2017 19:56:00 0
Vali Ceylan yaralı askerleri ziyaret etti

KAYMAKAM VE TUGAY KOMUTANI DA EŞLİK ETTİ

 

ÇTSO tarafından yapımı üstlenen Sosyal Bilimler Lisesi inşaatının temel atma törenine katılmak üzere Çerkezköy’e gelen Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, tören sonunda El Bab bölgesindeki operasyonlarda yaralanan iki Uzman Çavuşu Çerkezköy’deki evlerinde ziyaret etti. Tören sonunda düzenlenen ziyarette Vali Ceylan’a Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ile 3.Zırhlı Tugay Komutanı Tank Albay Engin Candaş da eşlik etti.

 

İLK OLARAK UZMAN ÇAVUŞ DEDE’Yİ ZİYARET ETTİLER

 

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ilk olarak El Bab Bölgesinde Rus uçağı tarafından yanlışlıkla atılan bomba sonucunda ayağından yaralanan Uzman Çavuş Kadir Dede’yi evinde ziyaret etti. Fatih Mahallesinde oturan Uzman Çavuş Dede’nin 3.Zırhlı Tugay personeli olduğu öğrenilirken, kısa bir süre önce görev için El Bab Bölgesine gönderildiği öğrenildi.

 

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

 

Vali Ceylan, yaralı Uzman Çavuş Dede’ye geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra İstasyon Mahallesi Ortanca Sokakta oturan yaralı Uzman Çavuş Yasir Kaplan’ın evine geçtiler. Suriye'nin El Bab bölgesinde DEAŞ militanlarının açtığı havan saldırısı sonucu bacağına isabet eden şarapnel parçası ile yaralanan Yasir Kaplan’a da geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Ceylan, ardından Çerkezköy’den ayrıldı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10