Kepenek Kardeşler'e Kaymakam Teşviki

KaymakamAbban, taekwondoda Avrupa üçüncülüğünü yeni edinenSenanur ile aynı dalda Türkiye şampiyonlukları olan ablası Kübra'yı makamında ağırladı. Başarılarından ziyarette bilgi sahib

Çerkezköy 21.02.2017 22:28:00 0
Kepenek Kardeşler

Antalya’da geçtiğimiz hafta yapılan 4. Uluslararası Türkiye AçıkTaekwondoŞampiyonası’nda Çerkezköy Güzel Spor Kulübü ve Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi   sporcusu olarak şampiyonaya katılan Milli Sporcusu Senanur Kepenek  şampiyonada 29 kiloda üçüncüsüolarak Çerkezköy’e büyük gurur yaşatmıştı. Genç sporcu dünAntrenörü Bilal Güzel, Nurullah Narin Ortaokulu Müdürü Musa Dinç,Türkiye birincilikleri sahibi ve Milli sporcu ablası Kübra Kepenek’in okuduğuHalit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Güldüz ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’akonuk oldu.

 

46 KULÜP 1560 SPORCU

 

Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel, ziyarette Kaymakam Atilla Selami Abban’a şampiyona hakkında bilgilendirdi. Güzel,Antalya’da 17-20 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen şampiyonaya ilçemizden abla kardeş sporcular Senanur ve Kübra Kepenek ile katıldıklarını belirtti. Güzel, Avrupa’nın çeşitli ülkelerindeki 46 kulüpten bin 560 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada Senanur Kepenek’in Avrupa üçüncüsü olduğunu belirtti. Güzel, Senanur’un ablası Kübra Kepenek’in de üst üste Türkiye birincilikleri olduğunu ve son birinciliğini 41 kiloda edindiğini dile getirdi.

 

KÜBRA ŞANSSIZDI

 

Kübra Kepenek’inşampiyonada şansızlığı nedeniyle ilk maçında Rus rakibine 2 puan farkla 13-11 mağlup olarak üst turlara çıkamadan elendiğini aktaran Güzel, “Ancak müsabakada gösterdiği mücadele büyük bir takdir gördü.Önümüzdeki şampiyonalarda kendisinin ilk üçte rahatlıkla yer alacağına inanıyorum. Her iki kızımızla öğrenim gördükleri okullarda başarılı birer öğrenci olmaları nedeniylede kendileriyle gurur duyuyoruz. Kızlarımız inşallah diğer şampiyonalarda birincilik alarak ilçemizin, ilimizinve ülkemizin ismini çok daha geniş kitlelere duyuracaklardır” dedi. Güzel, Kaymakam Abban’a da kendilerini makamda ağırladığı için teşekkür etti.

 

DEVAMINI DİLİYORUM

 

Kaymakam Atilla Selami Abban da Çerkezköy’de taekwandosporunun  bu derece ileri düzeyde olduğunu bilmediğini belirtip, “İlçemizden Avrupa üçüncüsü çıkmış olmasından dolayıda son derece mutluluk duydum.İnşallah bundan böyle bu spor dalında daha üst düzey derecelerelde etmeniz dileğimle sizleri tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.Abban abla kardeş sporcuları birer altın vererek ödüllendirdi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10