Teksif Gün Sayıyor

Trakya'da tekstil iş kolunda sendikasız işyerlerine yönelik çalışmaları geçen yıl kasım başında başlatan Teksif süreç sonrası ilk örgütlenmesi için gün saymaya başladı.

Tekirdağ 21.02.2017 22:31:00 0
Teksif Gün Sayıyor

Türkiye Tekstil Örme ve Giyim Sanayi İşçileri Sendikası / Teksif’in 1 Kasım 2016 ‘da Trakya’da tekstil İş kolunda üretim yapan işyerlerinde sendikasız çalışan işçileri TEKSİF çatısı altında örgütlemek için görevlendirdiği örgütleme uzmanları çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Teksif Trakya Örgütlenme Başuzmanı Ali Bayram görüşmelerin aralıksız sürdüğünü söyledi. Bayram, “Şu anda yaptığımız görüşmeler son derece olumlu geçiyor. Hedefimiz bu olumlu görüşmeleri çalışanların sendikamız çatısı altına alınmasıyla sonlandırmaktır.”dedi. Bayram ayrıca şunları söyledi:

 

ARKASI GELECEK

 

“Trakya’da örgütsüz işyerlerinde örgütlenme çalışmalarına başladığımız ilk günden bu yana üzerinde çok durduğumuz, 400 kişinin çalıştığı tekstil fabrikasındaki arkadaşlarımızın Teksif çatısı altında yer almalarına artık sayılı günler kaldı.İlk etapta bu işyerini kazanacak, ardından örgütsüz olan diğer işyerlerinde çalışan arkadaşlarımızın da sendikamız çatısı altında yer almalarını sağlayacağız.”

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10