Sabri Asbaş: Kaptanımız Cengiz Atmaca geleceğin starı olacak

Çerkezköy Doğanspor Kulübü Asbaşkanı Sabri Asbaş U-19 Takım kaptanı Cengiz Atmaca'nın gelecek vaat eden ve ileride Türkiye liglerinde star olacak yeteneğe sahip bir sporcu olduğunu söyledi.

22.02.2017 20:52:00 0
 Sabri Asbaş: Kaptanımız Cengiz Atmaca geleceğin starı olacak

CENGİZ ATMACA  ÇOK YETENEKLİ VE GELECEĞİ PARLAK BİR SPORCUMUZ

 

Çerkezköy Doğanspor Kulübü As başkanı Sabri Asbaş, “U-19 takım kaptanımız genç yetenek Cengiz Atmaca oldukça yetenekli ve ufku açık bir sporcumuz. Cengiz Atmaca’nın maçlarda ortaya koyduğu futbol ile kendine has özellikleriyle kısa bir süre içinde Türkiye liglerinde her takımda rahatlıkla oynayabilecek bir kapasiteye sahip sporcu olduğunu görüyoruz. Bu sporcumuzun kendine has özelliğinin yanı sıra zor maçlarda takımını zor durumdan kurtarmak ve galibiyete taşımak içinde gösterdiği performansı ve hemen hemen her mevkide rahatlıkla oynayabilen ve maç süresince de sahada basmadık yer bırakmayan bir oyuncu olması nedeniyle ufkunun çok açık olduğunu ve gelecekte Türkiye süper liginin beş büyükleri olarak adlandırdığımız Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor’da rahatlıkla forma giyecek bir sporcumuzdur.”dedi.

 

BÖYLE YETENEKLİ SPORCUYA SAHİP OLDUĞUMUZ İÇİN GURURLUYUZ

 

Asbaş, “Atmaca geçen hafta da U-19 ligi D grubunda   Çerkezköy derbisi olan 1911 Çerkezköyspor müsabakasında da ortaya koyduğu  kendine has güzel ve mükemmel oyunu ile ve attığı gollerle takımını kurtaran kaptan olması dolayısıyla sporseverlerin de gönlünde taht kurdu. Kulüp yöneticileri olarak böyle yetenekli bir sporcuya sahip olmamızdan dolayı son derece gururluyuz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10