Finale yükseldiler

Kızlar Futsal İl Birinciliği turnuvasında mücadele eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi turnuvada oynadığı bütün karşılaşmaları kazanarak adını finale yükseltti.

26.02.2017 17:14:00 0
Finale yükseldiler

D GRUBUNDA YER ALDI

 

Tekirdağ Liselerarası Kızlar Futsal İl birinciliği müsabakaları 4 grupta 22 takımın katılımıyla 6 Şubat Pazartesi günü başladı. D Grubunda yer alan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi ilk karşılaşmasında Saray Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maça iyi başlayan ÇTSO Anadolu Lisesi üst üste bulduğu gollerle karşılaşmadan 4-0 galip ayrılmasını bildi.

 

ÜÇ GALİBİYET İLE ÇEYREK FİNALE YÜKSELDİ

 

İlk karşılaşmasını farklı kazanan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi ikinci karşılaşmasında ise Büyükyoncalı Çok Programlı Lisesi ile karşılaştı. Zayıf rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan ekibimiz karşılaşmayı da 8-1 kazanarak gruptan çıkmayı garantiledi. ÇTSO Anadolu Lisesi gruptaki son karşılaşmasında ise Kapaklı Çok Programlı Lisesi ile karşılaştı. Grup birinciliğini yakından ilgilendiren karşılaşma ise büyük çekişmeye sahne oldu. Rakibi karşısında daha az hata yapan ÇTSO Anadolu Lisesi karşılaşmayı 7-4 kazanarak grup lideri olarak çeyrek finale yükseldi.

 

NAMAĞLUP FİNALE ÇIKTI

 

Oynadığı futbol ile taraflı tarafsız herkes tarafından beğenilen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi çeyrek final maçında ise Saray Kız Teknik Meslek Lisesini konuk etti. Rakibi karşısında ilk dakikalardan itibaren sağlı sollu ataklar geliştiren temsilcimiz karşılaşmayı da 3-0 kazanarak adını yarı finale yazdırdı. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi yarı finalde ise grup aşamasında mağlup ettiği Kapaklı Çok Programlı Lisesi ile karşılaştı. Zorlu geçen karşılaşmada her iki takımda etkili bir futbol ortaya koydu. İlerleyen bölümlere doğru daha kontrollü bir futbol ortaya koyan ÇTSO Anadolu Lisesi karşılaşmayı 2-1 kazanarak adını finale yükseltti. İlçeyi başarılı bir şeklide temsil eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi 1 Mart Çarşamba günü final maçına çıkacak.

 

“ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ”

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Teknik Direktörü Vedat Çolak “ Geçen yıl kurduğumuz bir okul takımının böyle bir başarı yakalaması bizleri çok mutlu etti. Biz bu takımı okullar arası müsabakalara katılmak ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Oynadığımız bütün karşılaşmaları kazanarak ne kadar iddialı olduğumuzu gösterdik. Bayan futsal takımı olarak ilk kez ilçe merkezinde böyle bir başarı yakalanıyor. İnşallah final maçını da kazanarak finallere gitmek istiyoruz. Ben sporcu kardeşlerimizin başarısına sonuna kadar inanıyorum” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10