Prestij Calışması Özcan'ı Canlandırdı

Çerkezköy Belediyesi'nin prestijli cadde ve sokak uygulamaları Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'ndeki Özcan Sokak ile sürdü. Sokakta sosyal hayat ve ticari hayat artış gösterdi.

Çerkezköy 26.02.2017 17:18:00 0
Prestij Calışması Özcan

Çerkezköy, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özcan Sokak’da prestij sokak uygulaması bu bölgede yaşayan mahalle sakinlerinin alışkanlıklarını da değiştirmeye başladı. Alışveriş ve sosyalleşme alanları deyince ilk akla gelen yerlerden biri olma özelliğine de sahip olacak olan Özcan Sokak’ın kısa süre içinde popülerliğinin artacağı belirtilirken vatandaşların en tercih edecekleri mekânlarında burada oluşmaya başladığı ve sokağın cazibesinin arttığı belirtildi. İlgi sokak içindeki taşınmazların değerini de yükseltirken mal sahiplerinin yüzünü güldürdü. Yetkililer Özcan Sokağın bölgenin örnek prestij yaşam alanı olduğunu kaydetti.

 

TİCARET HAREKETLENDİ

 

Özcan Sokak ve bağlantı yollarının yapılan uygulama neticesinde ayni şekilde birbirine uyumu, vatandaşlar için geniş gezinti alanları, gezinti sırasında yorulan ya da vakit geçirmek isteyenler için oturma gruplarının konulacak olması, her yönü ile ışıklandırılması, tek yönlü araç park yerleri ve sokak girişlerinde son derece modern kafelerin kurulması sokağın cazibesini arttırdı. Ayrıca çok sayıda yeni işyerinin de sokak içinde kurulma aşamasında olduğu öğrenildi.

 

ÇEKİM MERKEZİ

 

Çerkezköy Belediyesi’nin hemen arkasındaki sokağın gerek peyzaj uygulaması gerekse sosyal kültürel etkinliklerle ilçenin sosyal yaşantısını da katkı sunacağı öngörülüyor. Sanayi kenti olan Çerkezköy’ün nüfusunun arttığını, kentin sosyal yaşamını güçlendirmek istediklerini belirten belediye yetkilileri benzer uygulamanın daha önce Gazi Osmanpaşa Mahallesi’ndeki Köse ve GMKP Mahallesi’ndeki Edip Sokak’ta yapıldığını belirtip bu tür yerlerin önümüzdeki süreçte daha da artacağını söyledi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10