Şampiyonluk geliyor

Süper Amatör Lig'in 17.haftasında 1911 Çerkezköyspor kendi evinde Marmara Ereğlisi Belediyespor takımını konuk etti. Baştan sona etkili bir oyun sergileyen temsilcimiz her iki devrede bulduğu birer golle karşÄ?

27.02.2017 20:35:00 0
Şampiyonluk geliyor

TARAFTARLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

 

Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor Lig’in 17.haftasında ligin ikinci sırasında bulunan Marmara Ereğlisi Belediyespor takımı ile karşı karşıya geldi. Mustafa Uğraş Stadında Pazar günü saat 13.00’da başlayan karşılaşmaya her iki takım taraftarı da yoğun ilgi gösterdi. Temsilcimiz şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan karşılaşmaya yeni Teknik Direktörü Emre Morgil ile çıktı. Yazışmaların tamamlanamamasından dolayı Morgil karşılaşmayı tel örgülerin dışından takip etmek zorunda kaldı.

 

İLK DAKİKALAR RAKİP TAKIMIN ÜSTÜNLÜĞÜ İLE GEÇİLDİ

 

Temsilcimiz karşılaşmaya Sedat, Sinan, Mücahit, Taner, Hayrullah, Tezcan Karabulut, Selçuk, Nail, Metin, Hakan Tice ve Deniz Sert on biri ile başlarken, rakip Marmara Ereğlisi Belediyespor ise Serhad, Fatih, Gurur, Mesut, Mert, Uğur, Mustafa, Akın, Sercan ve Cüneyt on biri ile sahadaki yerini aldı. Müsabakaya başlayan taraf Marmara Ereğlisi Belediyespor oldu. Rakip takım ilk dakikalarda üstün bir oyun sergileyerek peş peşe ataklar geliştirdi.

 

TİCE’DEN HAYATİ GOL

 

İlk dakikalar rakip takımın üstünlüğü ile tamamlanırken, ilerleyen dakikalarda oyuna ortak olan 1911 Çerkezköyspor takımı iki kanadı da iyi değerlendirerek rakibi karşısında etkili oldu. Müsabakada öne geçme adına etkili bir oyunu sahaya yansıtan temsilcimiz aradığı gole Hakan Tice ulaştı. Karşılaşmanın 28.dakikasında Tezcan’ın kullandığı korner atışını iyi takip eden Hakan Tice, defans oyuncularının arasından sıyrılarak vurduğu şık kafa vuruşu ile meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

 

GOL SEVİNCİNİ MORGİL İLE PAYLAŞTI

 

Golün ardından futbolcular takım halinde büyük bir mutluluk yaşarken, golün sahibi Hakan Tice, tel örgüler arkasından maçı takip eden Emre Morgil’in yanına gidererek golü kendisine armağan etti. Golden iki dakika sonra gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında derinlemesine topu iyi kontrol eden Deniz Sert, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kaleci Serhad’ın üzerine vurunca mutlak yüzde yüzlük gol pozisyonunu da cömertçe harcamış oldu.

 

TEZCAN NET GOL POZİSYONUNU DEĞERLENDİRMEDİ

 

Oyunun kontrolünü tamamen eline alan temsilcimiz rakibi karşısında üstün bir oyun sergiledi. Karşılaşmanın 33.dakikasında Metin sağ kanattan kaptığı topla hızla rakip alana girdi. Metin Sağ çaprazdan kaleye şut çekmek yerine topu arkadaşı Deniz’e çıkarttı. Müsait pozisyonda topla buluşan Deniz, bir kez daha kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara gönderemedi. Dakikalar ilerledikçe baskısını artıran temsilcimiz bu sefer de Tezcan ile yakaladığı net gol pozisyonunu değerlendiremedi.

 

KIRMIZI KART İLE OYUN DIŞINA GÖNDERİLDİ

 

37.dakikada ceza alanı içinde yaşanan karambol de topla buluşan Tezcan’ın çektiği sert şut direğin dibinden auta çıktı. İlk yarının son bölümlerinde gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında ceza alanı dışında topla bululan Deniz, hızla ceza alanına yöneldi. Ceza alanı dışı sağ çaprazda kaleciyle karşı karşıya kalan Deniz’in aşırtma vuruşunu kaleci Serhad kontrol ederek uzaklaştırırken, yardımcı hakemin kararıyla oyun durdu. Yardımcı hakem kaleci Serhad’ın topa ceza alanı dışında elle müdahale ettiğini ifade etmesi üzerine orta hakem tarafından kırmızı kart ile oyun dışına gönderildi.

 

MÜSABAKA YAKLAŞIK 3 DAKİKA DURDU

 

Bu kararın ardından saha bir anda karıştı. Kaleci Serhad, topa ceza alanı içinde müdahale ettiğini belirtmesine rağmen gördüğü kırmızı kartın ardından yan hakeme saldırmaya çalıştı. Rakip takım oyuncuları da yan hakemin etrafını sararak tepkilerini dile getirdiler. Yaklaşık 3 dakika duran karşılaşma oyuncularının sakinleştirilmesiyle yeniden başladı. İlk yarının geri kalan bölümlerinde başka gol olmayınca devre temsilcimizin 1-0’lık üstülüğü ile sona erdi.

 

METİN GÜZEL OYUNUNU GOLLE SÜSLEDİ

 

İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da hızlı başlayan taraf Marmara Ereğlisi Belediyespor takımı oldu. Rakip takım 10 kişi kalmasına rağmen etkili bir oyun sergilerken, beraberlik golü için üst üste ataklar geliştirdi. Rakibin baskısını kısa bir süre içinde engellemeyi başaran temsilcimiz ikinci gol için rakip kalede etkili olmaya başladı. Günün başarılı isimlerinden Metin, karşılaşmanın 64.dakikasında sağ kanattan ceza alanına girerek çektiği sert şut ağlarla buluştu.

 

RAKİP KALEYİ ABLUKA ALTINA ALDI

 

Müsabakada skoru 2-0’a taşıyan temsilcimiz üçüncü gol için atak tazelemeye devam etti. Golden bir dakika sonra hızla ceza alanı içine giren Tezcan’ın sağ çaprazdan çektiği sert şutu defans oyuncuları son anda kornere çelmeyi başardı. Dakikalar ilerledikçe 1911 Çerkezköyspor takımı baskısını iyice artırarak rakip kaleyi abluka altına aldı.

 

ÖNEMLİ BİR ENGELİ AŞTILAR

 

Karşılaşmanın 85.dakikasında Hakan Tice buluştuğu topla hızla rakip ceza alanı içine girerken, defans oyuncuları tarafından yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Onur’un kullandığı penaltı atışını kaleci Serhan aynı güzellikte kurtararak üçüncü golü engellemiş oldu. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca temsilcimiz müsabakadan 2-0’lık üstünlükle ayrılarak şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşmış oldu.

 

TARAFTARLA BİR ARAYA GELDİLER

 

Müsabakanın son düdüğüyle birlikte 1911 Çerkezköyspor’lu oyuncular galibiyet sevincini kendilerini tribünlere davet eden taraftarlarla paylaştılar. Soyunma odasına giden futbolcular galibiyet sevincini burada da doyasıya yaşarken, kulüp Başkanı Murat Narçın’ın galibiyet primini açıklaması için soyunma odasında beklediler.

 

GALİBİYET SEVİNCİNİ NARÇIN İLE PAYLAŞTILAR

 

Murat Narçın maç sonunda müsabakayı sosyal medya üzerinden canlı yayınlayan Radyo Haber’in konuğu olurken, maça dair yaptığı röportaj esnasında soyunma odasından çıkan futbolcular yanına giderek galibiyet sevincini kameralar önünde bir kez daha yaşadılar. Galibiyet priminin açıklanmasını bekleyen futbolcular, Narçın’ı omuzlara alırken, primin hafta içinde açıklanacağı ifade edildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10