Çerkezköy Doğanpsor U-19: 3 Kapaklıspor U-19: 2

Tekirdağ U-19 Liginde şampiyonluk mücadelesi yapan Çerkezköy Doğanspor U-19 futbol takımı deplasmanda Kapaklıspor U-19 futbol takımının iki kez yenik düştüğü maçta geri dönüşümler yaparak

28.02.2017 20:40:00 0
Çerkezköy Doğanpsor U-19: 3 Kapaklıspor U-19: 2

ÇERKEZKÖY DOĞANSPOR U19 ZORDA OLSA KAZANMASINI BİLDİ

 

Tekirdağ U19 Ligi D Grubunda şampiyonluk mücadelesi yapan ekiplerden Çerkezköy Doğanspor U-19 futbol takımı ile Kapaklıspor U-19 futbol takımı Kapaklı sahasında karşı karşıya geldi. Oldukça heyecanlı ve zevkli geçen müsabakaya iki takım da hızlı başladı ve maçın ilk dakikalarında iki ekip de gol aramaya başladı. Müsabakada iki kez yenik duruma düşen Çerkezköy Doğanspor U-19 futbol takımı maçı kendi lehine çevirmesini bildi. Doğanspor U-19 sahadan 3-2 galip ayrılarak üç puanı hanesine yazdırdı ve puanını 6’ya yükseltti. Çerkezköy Doğanspor U-19 futbol takımının gollerini Ferhat Yılmaz, Yusuf İsmail Daşkıran ve Umutcan Çevik kaydetti.

 

U-19 TAKIMIMIZIN DA HEDEFİ ŞAMPİYONLUK 

 

Müsabaka sonunda konuşan Çerkezköy Doğanspor Kulübü As Başkanı Sabri Asbaş, “A takımımızın şampiyon olmasının ardından U-19 futbol takımımız da hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Bu hafta ligte üçüncü maçımızı oynadık ve ilk maçımızı şansızlığımız ve kendi bireysel hatalarımız nedeniyle kaybettik. Ancak Kapaklı maçı ile birlikte üst üste aldığımız 2 galibiyet ile puanımızı 6’ye çıkararak şampiyonluktaki iddiamızı da ortaya koyduk. Bundan böyle maç kaybetmeye tahammülümüz yok ve galibiyet serilerimize yenilerini katarak şampiyonluk iddiamızı devam ettireceğiz. Bu yıl A takımımızın ardından U-19 takımımızdan ve U-14 takımımızdan da şampiyonluk bekliyoruz. Bu iki takımımızın da başarılı olacağına inanıyoruz. U-19 takımımızın grubumuzun güçlü ekibi olan ve aynı zamanda şampiyonluk mücadelesi veren Kapaklıspor U-19 takımı karşısında iki kez yenik duruma düşmesine rağmen geri dönüşler yaparak bu zorlu maçı 3-2 kazanması şampiyonluktaki iddiasını ortaya koymuştur. Tüm sporcu kardeşlerimizi ve teknik heyetimizi aldıkları bu galibiyet için tebrik ediyoruz.Gençlerimizin bundan böyle de başarılı sonuçlar alacağına inanıyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10