Albayrak baretini taktı, şantiyeye indi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, önceki gün,  yeni hizmet binasının şantiye ofisine giderek yüklenici firma Alt ve Üst Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi yetkilileri ile topl

Tekirdağ 2.03.2017 19:52:00 0
Albayrak baretini taktı, şantiyeye indi

HİZMET BİNASININ İNŞAATINI GEZDİ

 

Genel Sekreter Oral Karakaya, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Teski Yönetim Kurulu Üyesi Nilgün Marmara, Genel Sekreter Yardımcıları Zeki Gürcün, Fatih Ünsal, Danışmanlar Şeref Çetin, Neşat Erdoğan, Teski Genel Müdür Yardımcısı İbrahim İçöz, Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil, Etüd Proje Daire Başkanı Bülent Doğan ve diğer yetkililerin de hazır bulunduğu toplantıda hizmet binasının geldiği aşama ve bundan sonra yapılacak çalışmalarla ilgili şirket yetkililerinden bilgiler alan Başkan Albayrak, hizmet binasının inşaatını da tek tek gezdi ve yapılan çalışmaları inceledi.

 

BİNANIN DAHA ERKEN TAMAMLANACAĞINA İNANIYORUM

 

Gündoğdu Mahallesindeki yapılan yeni hizmet binasında çalışmaların oldukça hızla yürüdüğünü belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak "Firma yetkilileri ve çalışanlarına  emekleri ve yoğun çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yeni hizmet binamızın belirlediğimiz günden daha önce tamamlanacağına inanıyorum" dedi.

 

2018 YILINDA TAMAMLANACAK

 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımı ile temeli  5 Ocak 2017'de atılan ve  Gündoğdu Mahallesi 2769 Ada 2 parsele inşaat alanı 64.825 m2 olacak,, 2. Bodrum+Zemin+ 8 katlı yapılacak olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binasında Meydan Altı Otopark, Meydan ve Çevre Düzenlemesi olacak. Hizmet binasının yapımı 2018 yılı Ağustos ayında tamamlanacak.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10