"Hizmetlerimizi En İyi Sosyal Medyadan Anlatırız"

28 sosyal demokrat belediyenin basın yayın çalışanları Kapaklı ve Çerkezköy Belediyeleri ev sahipliğinde ağırlandı. Kapaklı Belediyesi'nden Kudret Canbaz çalışmalarını en iyi sosyal medyadan

Tekirdağ 3.03.2017 20:43:00 0

Kapaklı ve Çerkezköy Belediyeleri'nin ortaklaşa organize ettiği, “Sosyal Belediyeler Kapaklı'da Buluşuyor”programına ülkenin dört bir yanında hizmet veren CHP'li belediyelerin basın ve halkla ilişkiler personelleri ve belediye başkanları katıldı. Dün saat 08.00'da HawthornHotel'debaşlayan program üç gün sürecek. Programa Muratpaşa, Ataşehir, Beşiktaş, Beylikdüzü, Bodrum, Buca, Çanakkale, Çankaya, Çorlu, Datça, Edremit, Eskişehir Büyükşehir, Hatay Büyükşehir, Karataş, Karşıyaka, Kartal, Maltepe, Marmaris, Menteşe, Nilüfer, Odunpazarı, Ahmetbey, Saray, Beyhan, Silivri, Hayrabolu, Süleymanpaşa ve Tepebaşı Belediyeleri katıldı.

 

GÜCÜNÜ TARTIŞMAYA GEREK YOK

 

Program sabah erken saatlerde başlayan kahvaltının ardından konferans salonunda devam etti. Kapaklı'yı tanıtan sinevizyon gösteriminin ardından programa dahil olan belediyelerin salonda hazır bulunan başkanları konuşma yaptı. Organizasyonun gerçekleştirilmesi için girişimlerde bulunan Kapaklı Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler dairesi çalışanı Kudret Cambaz konukları selamlarken, "Sosyal medya hayatımızı şekillendiriyor. Dünyada bunun birçok örneği var. 500 bin adet gazetenin zor basıldığı bir ortamda sosyal medyanın gücünü tartışmamıza gerek yok. Sosyal medya kullanımını düşünecek olursak, yerel yönetimler için yaptıkları hizmetleri anlatmak için kuşkusuz en önemli mecra sosyal medyadır" diyerek sosyal medyanın önemine değindi.

 

BASINA KAPALI SÜRDÜ

 

Ahmetbey Belediyesi Başkanı Mustafa Altıntaş, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altınoğlu. Kapaklı Belediyesi Başkanı İrfan Mandalı ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın konuşmalarında da ağırlıklı sosyal medyanın önemi verdi. Bir tek İrfan Mandalı konu dışına çıkıp Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirdi.  Konuşmaların ardından katılım sağlayan belediyelerin basın ve halkla ilişkiler görevlilerine belediye başkanları tarafından katılım belgesi takdim edildi. Saat 12.00'da basına kapatılan toplantının ardından devam edecek olan programın iki gün daha sürmesi bekleniyor.

 

Haber / Şaban  KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10