2017 Yılı Eğitim Programları Start Aldı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl düzenlenen eğitim programlarının 2017 yılı ilkbahar dönemi uygulamaları önceki gün başladı. Mart, Nisan ve Mayıs aylarını kapsayacak olan eÄ

Çerkezköy 8.03.2017 20:46:00 0
2017 Yılı Eğitim Programları Start Aldı

SATIŞ TEKNİKLERİ EĞİTİMİ VERİLDİ

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasınca her yıl düzenlenen eğitim programlarının 2017 yılı ilkbahar dönemi uygulamaları başladı. Girişimcilere ve üyelere yönelik düzenlenen eğitim programlarının ilki ‘Satış Teknikleri’ konulu olup önceki gün saat 10.00’da Çerkezköy TSO hizmet binasında başladı. Satış Koçu ve Mentör Koray İnan tarafından ‘Satış Teknikleri’ eğitimi verildi. Eğitim içeriği ‘Profesyonel bir satışçı olmak’, ‘Yeni dünyada satış nedir?’, ‘Müşteriyi dinlemek & anlamak’, ‘Kapıları açan satışçı’ gibi konulardan oluşan ‘Satış Teknikleri’ eğitimini veren Satış Koçu ve Mentör Koray İnan aynı zamanda Uluslararası Koçluk Federasyonu (ICF)’dan profesyonel koçluk eğitimi alan AC Türkiye Koçluk Derneği üyesi.

 

EĞİTİMLER ÜCRETSİZ

 

Eğitim sonunda katılımcılara katılım belgesi verilirken, eğitilmede kontenjan sınırı olduğu ve başvuru sırasının göz önünde bulundurulacağı ifade edildi. Ücretsiz olan eğitimlere Çerkezköy TSO üyeleri olmak üzere katılmak isteyen herkese açık olurken, eğitimler Çerkezköy TSO hizmet binasında düzenlenecek. Eğitimlere katılmak isteyenlerin katılımcı adı, firma unvanı ve iletişim bilgilerini belirterek telefon veya mail yoluyla ön kayıt yaptırmaları gerekiyor.

 

KORAY İNAN KİMDİR?

 

1995-1999 yılları arasında Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Ekonomi Bölümünü tamamladıktan sonra 2001-2003 yılları arasında aynı okul ve bölümde yüksek lisansını almıştır. Çalışma hayatına 1999 yılında Yapı Kredi Bankası A.Ş.’de başlamıştır. 13 yıl farklı banka ve farklı ekiplerde yer almış, şubelerin kurumsal/ticari satış yöneticiliği görevlerini yürütmüştür. 2013 yılında bünyesinde çalıştığı Vatan Bilgisayar ile teknoloji perakendeciliği ve mağazacılığın her alanında eğitim tasarlama, planlama ve uygulama süreçlerinin yönetimi, saha eğitimi ihtiyaçları analizi, yıllık eğitim planlarının yapılması, uygulanması ve takibi gibi birçok görev üstlenmiştir. 2014 yılından itibaren eş zamanlı olarak Etkin Proje Yönetim Danışmanlık firmasının eğitim koordinatörlüğü görevini yürüten Koray İnan aynı zamanda satış profesyonellerinin buluşma noktası olan Satış Üssü'nün kurucu ve yönetici ortağıdır.

 

Koray İnan, House of Human bünyesinde mentorluk akreditasyonu eğitimlerini tamamlamıştır. Yönetici ve eğitimci olarak edindiği deneyimleriyle koçluk, satış ve liderlik alanında ki eğitimlerini Uluslararası Koçluk Federasyonu (ICF) onaylı "House of Human"KoçlukOkulu’nu tamamlayarak zenginleştirmiştir. ICF onaylı profesyonel koçluk eğitimi alan Koray İnan, satış ve yönetici koçluğu alanında bilişsel/davranışsal kuramı uygulamaktadır. AC Türkiye Koçluk Derneği üyesidir.

 

Satış, Satış Koçluğu, Satışta Oyunlaştırma, Satış Ekibi Yönetimi, Etkili İletişim, Perakende Yönetimi, Mağazacılık ve Girişimcilik konularında uzmanlığı bulunmaktadır. Satış Üssü bünyesinde Kariyer.net 10.Kat Seminerleri kapsamında satış, satışta oyunlaştırma, perakende ve liderlik seminerleri vermektedir. Bunun yanında birçok kuruma eğitimler ve danışmanlık hizmetleri vermeye ve zirveler düzenlemeye devam etmektedir.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10