CHP ''Hayır'' için kapı kapı geziyor

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı 16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa değişikliği referandumu öncesi Kızılpınar Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Gazi Osman Paşa Mahallesi, Gazi Mustafa Kem

Çerkezköy 8.03.2017 20:52:00 0
CHP

KAMPANYA ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ

 

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı dolaşarak özellikle kararsız ve anayasa değişikliğinin ne olduğu konusunda bilgi sahibi olmayan seçmene ulaşmayı hedeflediklerini belirterek çalışmalara hız verdiklerini kaydetti.

 

İNSANLARIN DOĞRU BİLGİLENMESİ ŞART

 

Vatandaşa referandum öncesinde neden ‘’Hayır’’ı tercih etmeleri gerektiğini anlattıklarını söyleyen İlçe Başkanı Camcı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve partililerin dışında birçok vatandaşın da çalışmalara katılarak sokaklarda broşür dağıttığını söyledi. Camcı, “Bu halk oylamasının ülkenin kaderini belirleyecek bir seçim olması nedeniyle insanların doğru bilgilenmesi şarttır. Geleceğimizi, ülkemizi ilgilendiren bu değişikliğin oldubittiye getirilmesini istemiyoruz. Amacımız, insanların neden hayır demesi gerektiğini anlaması, evet diyen vatandaşlarımızın ise bu sistem değişikliğinin ne gibi olumsuzluklar getireceğini bilmesidir" dedi.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10