Önce Nefret Sonra Aşk!

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Çerkezköy Kent Konseyi öncülüğü ve Çerkezköy Belediye desteğiyle bu hafta içi beş güne yayılan etkinlikler kapsamında Çerkezköy Kent Konseyi'n

Çerkezköy 9.03.2017 20:32:00 0
Önce Nefret Sonra Aşk!

ENİNE BOYUNA ŞİDDET

 

TBB Kadın Dayanışma Merkezi'nin desteğiyle düzenlenen seminerde uzman kişilerce kadınlara şiddetin tanımı yapılırken, şiddetten kaçınmanın yolları da izah edildi. Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe'nin ev sahipliğindeki seminere ilgi yoğun oldu. Uzman Psikolog Beril Buket Bağcı Psikolog Mevsim Güliz Bozarslan ve Sosyal Hizmetler Uzmanı Pınar Keklik konuşmalarında kadına yönelik şiddeti tüm detayları ile masaya yatırıp katılımcıların sorularını yanıtladı.

 

BİR DOLU HAYAT

 

Çerkezköy'ün ressamlarından aynı zamanda basın mensubu olan Sevim Bozkurt, birbirinden güzel eserlerini sanatseverlerle buluşturduğu Kent Konseyi'ndeki sergisinde dün workshop yaptı.Birçok dergi ve gazete sayfasına konu olan Bozkurt, iki yıl Show TV'de bir yıl da kanal 7'de haftada bir gün dekovizyon programında tasarlarını sergilerken, ünlü modacı Cemil İpekçi ile iki buçuk yıl çalışma fırsatı buldu. Konuklar Bozkurt'un çalışmasını pür dikkat izlerken, tamamlanan resim çalışmasının ardından uzun süre Bozkurt'u alkışladı.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10