Tekirdağ Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapısıdır

Yapacakları istişare toplantısı için Tekirdağ'da bulunan Kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Nail Olpak, Genel Başkan Yardımcıları Eyüp Uğur, Abdurrahman

Tekirdağ 10.03.2017 21:22:00 0
Tekirdağ Türkiye

EL DOKUMASI KİLİM HEDİYE ETTİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile bir süre görüşerek yapacakları toplantı ve MÜSİAD'ın Türkiye genelinde yaptığı çalışmalar iler bilgiler veren Genel Başkan Nail Olpak Büyükşehir Belediyesi ile de ortak çalışmalar yapmak istediklerini söyledi ve Başkan Albayrak'a çevreye gösterdiği ilgiden dolayı fidan sertifikası verdi. Tekirdağ'da seçilmiş ve atanmışların el birliği içinde çalıştığını dile getiren Başkan Albayrak MÜSİAD Başkanı Olpak'a Tekirdağ'a özgü Karacakılavuz el dokuması kilim hediye etti.

 

TEKİRDAĞ’IN POTANSİYELİ ÇOK YÜKSEK

 

Ziyaretten memnunluk duyduğunu belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağ ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler vererek "Tekirdağ 1923’te il olmuştu o zaman büyük heyecan yaşamıştı, şimdi de Büyükşehir olunca aynı heyecanı yaşadık. Tekirdağ potansiyeli çok yüksek bir il,  Sanayi, lojistik, Tarım ve Hayvancılık, Turizm ve Üniversitesi ile 5 vizyonu olan bir ilimiz. Tekirdağ  iyi işlenirse zirveye çıkacak ve Türkiye'nin Avrupa'ya açılan  ilidir." dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10