Bağlık Mahallesine taziye ve mahalle evi müjdesi

Bağlık Mahallesinde bulunan 383 ada üzerindeki yeşil alanda Taziye Evi, Mahalle Evi ve yeşil alan düzenlemesi çalışmalarına Çerkezköy Belediyesi tarafından başlandı. Bağlık Mahallesi Cansu Sokak't

Çerkezköy 13.03.2017 19:19:00 0
Bağlık Mahallesine taziye ve mahalle evi müjdesi

514 METREKARELİK ALAN OLACAK

 

Bağlık Mahallesi’nde yapımına başlanan Taziye Evi ve Mahalle Evi’nin toplam 514 metrekarelik bir alan üzerine kurulacağını ifade eden Akay “ Yapılacak olan binanın bir kısmı taziye Evi, bir kısmı ise mahalle evi olarak kullanılacak. Taziye evimizde 140 metrekarelik bir taziye salonumuz, mutfak, lavabolar, abdest alma yerleri ve mescitler olacak. Mahalle evimiz bölümünde ise düzenlenecek kurslar için 4 adet etkinlik salonu, lavabolar, mutfak bulunacak.” dedi.

 

ÜCRETSİZ KURSLARDAN YARARLANABİLECEKLER

 

514 metrekaresi taziye evi ve mahalle evi olarak kullanılacak yeşil alanın kalan kısmının park alanı olarak kullanılacağını da ifade eden Akay “ Yeşil alan içerisinde bulunan ve mahalle sakinleri tarafından fırın olarak kullanılan binayı da elden geçireceğiz. İçerisinde yürüyüş yolları, çocuk oyun grupları, pergolalar olacak parkımız tamamlandığında hem Bağlık Mahallemizde oturan vatandaşlarımızın uzun yıllardır talep ettiği Taziye Evi hizmete girecek, hem de Bağlık Mahallemizde yaşayan ev hanımları hizmete girecek Mahalle Evimiz sayesinde düzenleyeceğimiz ücretsiz kurslardan yararlanabilecekler.” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10