Çerkezköygücü tek golle güldü

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu'nda haftanın maçında Çerkezgücüspor Kapaklı Sahası'nda Pınarçaspor'a konuk oldu. Müthiş çekişmenin yaşandığı karşılaşmadan 1-0 gal

14.03.2017 19:38:00 0
Çerkezköygücü tek golle güldü

KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANDI

 

Cumartesi günü Kapaklı Sahası’nda saat 16.00’da başlayan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. İlk dakikalardan itibaren ev sahibi ekip Pınarçaspor kontrollü bir futbol ortaya koyarken, konuk ekip Çerkezgücüspor ise geliştirdiği organize ataklarda gol aradı. Soğuk ve yağmurlu havada oynanan karşılaşmada iki takım oyuncuları da yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi.

 

SELMAN TAKIMINI ÖNE GEÇİRDİ

 

İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde ataklarını sıklaştıran Çerkezköygücüspor arzuladığı gole ise 65.dakikada ulaştı. Sağ kanattan İdris’in kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topla buluşan Selman yerden düzgün vuruş gerçekleştirerek takımını deplasmanda öne geçiren golü kaydetti. Gelen golle birlikte büyük bir moral bulan konuk ekip Çerkezgücüspor karşısında Pınarçaspor beraberlik için yüklendi. Pınarçaspor’un geliştirdiği ataklarda savunmada hata yapmayan Çerkezgücüspor kontra ataklarla ikinci golü aradı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada konuk ekip Çerkezgücüspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Bu galibiyet ile birlikte üçüncü maçını da kazanıp puanını 9 yapan Çerkezgücüspor liderliğini sürdürürken, ilk mağlubiyetini alan Pınarçaspor ise dört puanda kalıp üçüncü sıraya geriledi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10