Sağlık çalışanlarının bayramını kutladı

Kapaklı Belediye Başkan Vekili Muzaffer Yıldıran, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçede görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.

Kapaklı 14.03.2017 19:40:00 0
Sağlık çalışanlarının bayramını kutladı

İNSAN HAYATINDA EN ÖENMLİ ŞEY SAĞLIKTIR

 

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Kapaklı Belediye Başkan Vekili Muzaffer Yıldıran, sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Sağlık çalışanlarının görevlerinin çok önemli olduğunu ifade eden Yıldıran, “onları bu özel günlerinde yalnız bırakmak istemedik. Kapaklı  Belediyesi olarak sağlık çalışanlarının yanlarında olmaya devam edeceğiz. İnsan hayatında en önemli şey sağlıktır. Sağlık personelleri de insan hayatında önemli rol oynuyor” diye konuştu.

 

SAYGIN VE ONURLU BİR MESLEKTİR

 

Başkan Vekili Muzaffer Yıldıran konuşmasının devamında ise, “Sağlık personellerimiz, mesai gözetmeksizin canla başla mesleklerini idame ettirmektedirler. Kendileri büyük bir öz veri ile çalışmaktadırlar. Sağlık çalışanlarımız belki de dünyanın en zor mesleğini yapıyorlar. Onlar için kapılarını çalan hastaların her türlü dertlerini dinleyerek merhem olmaya çalışıyor. Yaşam içerisinde değişik statülere sahip olan hekimlik mesleği, insanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı amaç edinen yaklaşımıyla, kutsal, saygın ve onurlu bir meslektir” dedi.

 

TIP BAYRAMLARINI KUTLADI

 

Sağlığımızı emanet ettiğimiz hekimlerimizin, günümüzün zor şartlarına rağmen mesleklerini yılmadan icra etmesi hepimiz tarafından bilinen bir gerçektir diye Yıldıran, “‘Beni Türk hekimlerine emanet ediniz’ diyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hekimlerimize olan inancının isabetliliğini, bu özel günde bir kez daha görüyor ve anlıyoruz. Ben bu vesile ile tüm sağlık sektöründe çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10