Belediyeden Mazot Desteği İstediler

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından derneğe hibe edilen engelli aracının mazot masrafları için Çerkezköy Beled

Çerkezköy 16.03.2017 21:17:00 0
Belediyeden Mazot Desteği İstediler

“ÇOCUKLARIMIZI KURSLARA GÖNDERİYORUZ”

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya “ Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Ağustos ayında Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin yıllardır ihtiyaç duyduğu bir engelli aracı düzenlenen programla hibe etmişti. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi olarak engelli çocuklarımızın sosyal hayata katılmaları için derneğimizde yapılan çalışmalara getirip götürüyoruz. Haftanın altı günü çocuklarımızı resim, tiyatro, spor, bilgisayar kursları için Kapaklı, Kızılpınar, Karaağaç ve Çerkezköy’den toplanıp çalışmalara getiriliyor. Çalışmalar bitince tekrar hepsi teker teker evlerine bırakılıyor” diye konuştu.

 

MAZOT MASRAFI FAZLA OLUYOR

 

Dernek olarak aracın mazot ihtiyacını karşılamakta zorlandıklarını kaydeden Çetinkaya “ Bu nedenle aracın mazot masrafı fazla oluyor. Dernek olarak bunu karşılamakta zorlanıyoruz. Çerkezköy Belediyesinden de mazot masrafına destek istiyoruz. Daha önce Veliköy OSB bir defa mahsus, Çerkezköy Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe üç depo vermişti” açıklamasında bulundu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10