Hırsızlar Müstakilmiş Siteymiş Dinlemiyor

Kapaklı'da Organize Emlak Konutları'ndaki üç ayrı bloğa gece, Çerkezköy'de apartman dairesine gündüz giren hırsızlar için artık gece gündüz fark etmiyor. Bina müstakilmiş, site i?

Kapaklı 16.03.2017 21:24:00 0
Hırsızlar Müstakilmiş Siteymiş Dinlemiyor

Kapaklı Organize Emlak Konutları’nda meydana gelen hırsızlık olaylarında kimliği tespit edilemeyen hırsız ya da hırsızlar üç daireye girerken, daireden ziynet eşyası çalarak kayıplara çalıştılar. Hırsızlık olayıyla ilgili olarak Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

3 DAİREYE BİRDEN GİRDİLER

 

Önceki akşam 20.30 ile 22.00 saatleri arasında meydana gelen hırsızlık olayında üç daireden ziynet eşyaları çalındı. Kapaklı Organize Emlak Konutları’ndaki Ayışığı, Sarmaşık ve Palmiye konutlarında meydana gelen hırsızlık olayları iddiaya göre şu şekilde gelişti: Kimlikleri tespit edilemeyen hırsız yada hırsızların ilk olarak Ayışığı konutlarında ki bir daireye girdikleri öğrenildi.

 

ZİYNET EŞYALARINI ÇALDILAR

 

Ayışığı konutlarından çıkan zanlı yada zanlılar daha sonra Sarmaşık 1’de birinci katta bulunan daireye girerek aynı şekilde ziynet eşyalarını aldıkları gibi evi de talan ettiler. İkinci daire ile de sınırlı kalmayan hırsız yada hırsızlar son olarak Palmiye konutlarına girerek burada da sadece ziynet eşyalarını çaldılar.

 

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

Yaklaşık 1,5 saat içerisinde üç daireye giren hırsızlar çaldıkları ziynet eşyalarıyla kayıplara karışırken, olay yeri inceleme ekipleri hırsızlık olaylarıyla ilgili olarak titiz bir çalışma yaparak delil topladı. Meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

GÜPE GÜNDÜZ SOYGUN

 

Diğer yandan Çerkezköy GOP Mahallesi Şarlı Sokak’ta bulunan Şarlı Apartmanı’na da önceki gün gündüz saatlerinde giren hırsızlar ikinci kata uzattıkları merdiven yardımıyla girdikleri daireyi talan ederek evde bulunan elektronik eşyaları çaldıkları öğrenildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10