Çerkezköylü Taekwandocular Marmaris'e de madalya için gitti

Çerkezköylü Taekwondocular geçtiğimiz günlerde Balıkesir'de takım halinde dördüncü olarak Manisa'daki turnuvaya katılma hakkı elde etmişti. Manisa'da yapılan müsabakalarda da takım h

17.03.2017 20:40:00 0
Çerkezköylü Taekwandocular Marmaris

HEDEFİMİZ BAŞARILI OLMAK

 

Muğla’ya hareket öncesi gazetemize açıklama yapan Antrenör Vural Ayaz, “Balıkesir ve Manisa’daki final müsabakalarında olduğu gibi Muğla’da da İlimizi en iyi şekilde temsil ederek başarılı olacağımıza inancımız tamdır. Muğla’nın Marmaris ilçesinde yapılacak olan Anadolu Yıldızları Final Müsabakaları bizim için çok önemli bu müsabakalarda sporcularımızın elde edeceği başarı kendilerine milli forma kazandıracak olması bakımından çok daha önemli. Bu nedenle Anadolu Yıldızları final müsabakalarına çok daha sıkı bir hazırlık yaptık. Hedefimiz hem bireysel hem de takım halinde başarı elde ederek madalya kazanmaktır.” dedi.

 

FİNALLERE 16 İL 260 SPORCU İLE KATILIYOR

 

Vural Ayaz, Muğla Marmaris’te 17-20 Mart tarihlerinde yapılacak olan Anadolu Yıldızları Final Müsabakalarına 16 İlin toplan 260 sporcu ile katılacağını da belirterek, Marmaris’te Tekirdağ, Kocaeli, İzmir, Bursa, İstanbul, Gaziantep, Malatya, Ankara, Samsun, Kayseri, Adana,Düzce,Muğla,Sakarya, Van,Balıkesir illeri  toplamda 260 sporcu ile katılacak.Oldukça çekişmeli ve heyecana sahne olacak müsabakalarda başarılı olmak için mücadele edeceğiz.” dedi.

 

MARMARİS’TE TEKİRDAĞ’I 7 SPORCU TEMSİL EDECEK

 

Türkiye Anadolu Yıldızları Taekwondo  final müsabakalarında Tekirdağ’ın 7 sporcu ile temsil edileceğini belirten Ayaz, “Marmaris’te Tekirdağ’ımızı şu sporcularımız temsil edecekler:  Yıldız erkeklere de 33 kilo da Mecit Can Doğan,37 kiloda Alperen Ayaz,41 kiloda Abdulkadir  Öztürk, 45 kiloda Raşit beşli 53 kiloda Oğuz Tokgöz ve 61 kiloda Ozan Toytoğlu. Bu sporcularımızın her birinin kendine has özellikleri bulunması nedeniyle başarı oranımızın bu şampiyonada yüksek olduğuna inanıyorum. Tüm temennimiz müsabakalarda her hangi bir şansızlığın yaşanmamasıdır.” şeklinde konuştu.

 

TEKİRDAĞ’A MADALYA İLE DÖNMEYİ HEDEFLİYORUZ

 

Antrenörler Vural Ayaz ve Oğuzhan Tokgöz, Marmaris’te de Tekirdağ ekibi olarak Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek, “Manisa’daki yarı final müsabakalarında  da elde ettiğimiz başarımızı Marmaris’te  yapılacak Anadolu Yıldızları Final müsabakalarında da başarılı olmak istiyoruz ve burada da ilimiz Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil ederek ilimize madalyalarla dönmeyi hedefliyoruz. Tek hedefimiz de başarılı olmak. Bu güne kadar bizlere katkı ve destek veren kurum kuruluşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Başarılı olacağımıza da inancımız tamdır.”dediler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10